Karatay Belediyesi Tarafindan Yaptirilan Mevlana Ve Hamzaoglu Anaokullari Açildi

Karatay Belediyesi tarafindan yaptirilan 8'er derslikli Mevlana ve Hamzaoglu anaokullarinin açilis töreni, protokol mensuplarinin katilimlariyla gerçeklestirildi.



Konya Il Milli Egitim Müdürlügü'nden yapilan yazili açiklamada, ifadesine yer verilen Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, kentteki belediyeler olarak egitim yatirimlarina bundan sonra da devam edeceklerini belirtti.

Konya Valisi Vahdettin Özkan da kentteki belediyelerin egitim konusunda örnek olacak çok önemli çalismalar ortaya koyduklarini ifade etti.

Karatay Belediyesi tarafindan yaptirilan iki anaokulunun önemine deginen Özkan, "Milletvekili Orhan Erdem'e, Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca'ya ve sehrin egitimine katki sunan herkese tesekkür ederim." ifadelerini kullandi.

Il Milli Egitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise sehrin egitim konusunda yerel yönetimleriyle ve ilgili kuruluslariyla her zaman ortak akilda bulusulan bir sehir oldugunu vurguladi.

Konya Milletvekili Orhan Erdem de en kiymetli ve kalici yatirimin egitime yapilan yatirim olduguna isaret ederek, Cumhurbaskani Erdogan'in egitime verdigi öneme degindi.

Açilis programina Il Jandarma Komutani Tuggeneral Sakir Uslu, Karatay Kaymakami Zafer Orhan, Selçuklu Kaymakami Ömer Hilmi Yamli, merkez ilçelerin belediye baskanlari ve protokol mensuplarinin da katildigi bildirildi.

Kaynak: AA