Ortaokulu Ögrencilerinin Resim Sergisi Karatay Belediyesi Hizmet Binasinda Açildi

Karatay Selahaddin Eyyubi Imam Hatip Ortaokulu'nda egitim gören ögrenciler tarafindan hazirlanan "Imam Hatiplim ve Sanat" adli resim sergisi, Karatay Belediyesi hizmet binasinda açildi.

Belediyeden yapilan yazili açiklamada, serginin, Milli Egitim Bakanligi'nin "Telafide Ben de Varim" projesine katilan ögrencilerin eserlerinden olustugu belirtildi.

Açiklamada ifadesine yer verilen Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, belediye olarak egitimin, sanatin ve sanatçinin her zaman destekçisi olduklarini aktardi.

Egitim alanindaki çalismalara devam edeceklerinin altini çizen Kilca, sunlari kaydetti:

"Çocuklarin kendilerini her anlamda iyi yetistirmeleri için Milli Egitim Bakanligimiz, Il ve Ilçe Milli Egitim müdürlüklerimiz ile ögretmenlerimiz çok güzel çalismalar yapiyor. Karatay Belediyesi olarak bizler de bu noktada önemli projeler hayata geçiriyoruz. Salginda Milli Egitim Bakanligimizin hayata geçirdigi 'Telafide Ben de Varim' projesiyle bu tür güzel islerin ortaya çikmis olmasi bizleri de mutlu etti. Okul yöneticilerimizi, ögretmenlerimizi ve bütün ögrenci kardeslerimi tebrik ediyorum. Insallah bu projeye imza atan ögrencilerimiz gelecegin birer hattati, sanatçisi veya mimari olacak."

Karatay Selahaddin Eyyubi Imam Hatip Ortaokulu Görsel Sanatlar Ögretmeni Nazli Özbek de serginin düzenlenmesinde katkilari olan Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca'ya tesekkür etti.

Açilisa, Karatay Ilçe Milli Egitim Müdürü Sami Sagdiç, Selahaddin Eyyubi Imam Hatip Ortaokulu yöneticileri, ögretmenleri, ögrencileri ve ögrencilerin aileleri katildi.

Kaynak: AA