Mediamarkt'ta Tost Makineleri Ile Kati Meyve Sikacaklarina Talep Artti

Okullarin tamamen açilmasina sayili günler kala çocuklarini kahvalti yapmadan okula göndermek istemeyen ebeveynler, tost makineleri ile kati meyve sikacaklarina talebi artirdi.

MediaMarkt’tan yapilan açiklamaya göre, MediaMarkt’ta, cazip fiyat avantajlariyla satisa sunulan pratik mutfak aletleri, dizaynlariyla da bulunduklari tezgahlara siklik katiyor

Uzun bir kapanma döneminin ardindan yeniden kapilarini açan okullara adimini atacak ögrencileri yogun bir egitim dönemi bekliyor. Hem bagisikligi güçlendirmek hem de çocuklarinin bu egitim yilini saglikli geçirmesini isteyen ebeveynler de ideal bir kahvalti için tost makineleri ve kati meyve sikacaklarina talebi artirdi.

Teknoloji perakendecisi MediaMarkt, ebeveynlerin bu taleplerine cevap verecek birçok alternatifi satisa sundu. MediaMarkt’in ilgili kategori uzmanlarinin verdigi bilgiye göre tost makinelerinde ideal olan dilim sayisi 4 ile 6 arasinda degisiyor.

Döküm plakali olanlarin önerildigi tost makinelerinde otomatik kapanan ve ayarlanabilir olanlar hayati kolaylastirmasi açisindan öneriliyor. MediaMarkt magazalarinda ve mediamarkt.com.tr’de tost makineleri 129 liradan basliyor. Eklenen izgara özellikleriyle birlikte ürünler 2 bin 300 liraya kadar çikiyor.

Kati meyve sikacaklarinda ise öne çikan özelliklerin basinda parçalarinin yikanabilir olmasi ile damlatmama özelligi geliyor. Bunun yani sira 800-1000 watt güce sahip olan kati meyve sikacaklari da ideal bir kullanim sunuyor. MediaMarkt magazalarinda ve mediamarkt.com.tr’de kati meyve sikacaklari 249 liradan basliyor 2 bin liraya kadar çikiyor.

Kaynak: AA