Konya Büyüksehir Belediyesi Bünyesinde 'Çalisan Gençlik Meclisi' Kuruldu

Konya Büyüksehir Belediyesi bünyesinde kurulan "Çalisan Gençlik Meclisi"nin birinci olagan genel kurulu gerçeklestirildi.

Belediyeden yapilan yazili açiklamada, düzenlenen kurulda Veli Vural'in, Çalisan Gençlik Meclisi'nin ilk baskani olarak seçildigi belirtildi.

Açiklamada ifadesine yer verilen AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyaci, hayata geçirilen çalismayi çok önemsediklerini vurguladi.

Özboyaci, çalismanin kurulla resmiyet kazandigini animsatarak, sunlari aktardi:

"Büyüksehir Belediye Baskanimizin bizzat bu islerle ilgili olmasi, Konya gibi bir kardeslik sehrinin bu ise öncülük etmesi bizim için büyük bir hamd vesilesi. Kardeslerimizin hem sosyallesmesi hem de kültürel ve manevi yönden donanimli yetismesi adina biz bu projeyi çok önemsiyoruz."

Konya Büyüksehir Belediyesi Çalisan Gençlik Meclisi Baskani Veli Vural da "Bize bugüne kadar desteklerini esirgemeyen Konya Büyüksehir Belediye Baskanimiza gönülden sükranlarimi arz ediyorum. Bizi hiç yalniz birakmadi. Allah ondan razi olsun." ifadelerini kullandi.

Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay ise kurulun hayirlar getirmesi temennisinde bulunarak, "Baskanliga seçilen Veli Vural kardesime basarilar diliyorum. Allah muvaffak etsin. Bugüne kadar gençlerle ilgili yapilan her çalismaya destek olduk, bundan sonra da olmaya devam edecegiz." açiklamasinda bulundu.

Kaynak: AA