Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Kandazoglu'ndan Çubuk Belediye Baskani Demirbas'a Ziyaret

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Murat Kandazoglu ve beraberindeki heyet, Çubuk Belediye Baskani Baki Demirbas'a makaminda ziyarette bulundu.

Ziyarette konusan Kandazoglu, Demirbas'a, kendilerine ve amatör spor kulüplerine verdikleri desteklerden dolayi tesekkür etti.

Çubuk'un amatör spor kulüpleri bakimindan çok önemli bir yerinin oldugunu belirten Kandazoglu, son yillarda ilçede spor kulüplerinin ve faaliyetlerinin arttigina dikkati çekti.

Kandazoglu, Çubuk ilçesinin özellikle son turnuvalarla Ankara’da adindan söz ettirdigine deginerek, amaçlarinin Ankara’da tüm branslarda amatör sporu yayginlastirmak oldugunu aktardi.

Demirbas ise ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Çubuk'ta üniversiteliler dahil 35 bine yakin ögrencinin bulundugunu ve onlarin aktif bir sekilde spor yapmalarini istediklerini kaydeden Demirbas, sözlerini söyle sürdürdü:

"Ilçemizde çok yetenekli gençler var. Onlarin çesitli branslarda spor yapmalari için elimizdeki tüm imkanlari kullaniyoruz. Belediye olarak Engelsiz Spor Kulübünü kurduk. Burada birçok gencimiz spor yapma firsati buluyor. Her branstan basarili gençler yetisiyor. Oradaki heyecanlari, kendilerini spora vermis olmalari bizi mutlu ediyor. Aileler de en az çocuklari kadar istekli ve hevesli. Bunu daha çok yayginlastirmak için çalisiyoruz. Insallah sizlerin de destekleriyle bu konudaki çalismalarimiza yogunlasacagiz."

Kaynak: AA