Misafirlige Gittikleri Evde Çikan Yanginda Baba Ve Üç Çocugu Yasamini Yitirdi

Sakarya’nin Geyve ilçesinde bir evde çikan yanginda, baba ve biri bebek 3 çocugu hayatini kaybetti, anne ve bir çocugu hastaneye kaldirildi.

Misafirlige Gittikleri Evde Çikan Yanginda Baba Ve Üç Çocugu Yasamini Yitirdi
Olay, Sakarya’nin Geyve ilçesi Bagcaz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bayram Bekçi (37) ve ailesinin misafirlige gittigi arkadaslarinin evinde sobanin parlamasi neticesinde yangin çikti. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipleri tarafindan yapilan müdahale ile yangin, kontrol altina alinarak söndürüldü.

Çikan yangin sirasinda evde bulunan Bayram Bekçi (37), çocuklari Ömer Faruk (11), Dilara (14) ve Eslem Asaf (1) hayatini kaybetti. Yangindan yarali olarak kurtulan Bayram Bekçi’nin esi Pinar Bekçi (36) ve 4 yasindaki çocuklari Eymen Bekçi (4), saglik ekiplerince yapilan müdahalesinin ardindan Geyve Devlet Hastanesine kaldirildi.

Yapilan ilk müdahalesinin ardindan Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edilen Eymen’in hayati tehlikesinin oldugu ögrenildi. Yangini söndürmeye çalisan bir itfaiye eri ise hafif sekilde yaralandi. Itfaiye eri de saglik ekiplerince tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü.
Kaynak: İHA