Ordu'da Kiz Ögrenci Yurdu Için Kura Çekimi Canli Yayinlandi

Ordu Üniversitesi (ODÜ) ile Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan açilan Ulubey Yüksek Ögrenim Kiz Ögrenci Yurdu kura çekimi Rektör Prof. Dr. Ali Akdogan’in katilimi ile online olarak gerçeklestirildi.

Ordu'da Kiz Ögrenci Yurdu Için Kura Çekimi Canli Yayinlandi
Online canli yayin yapilarak gerçeklestirilen kura çekimi hakkinda bilgi veren ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdogan, “Üniversitemiz Ulubey Meslek Yüksekokulu bahçesinde daha önceden ögrenci yurdu olarak kullanilan bir binamiz vardi. Göreve geldigimizde kapali olan yurt binamizi tekrar kiz ögrenci yurdu olarak açmayi planladik. Bugün Üniversitemizin ilgili birimlerindeki arkadaslarimizin da gayretleri ve emekleri ile 2021-2022 Egitim Ögretim Dönemi Güz Yariyili’nda bu yurdumuzu 90 kiz ögrencimizin kalabilecegi hale getirdik” dedi.

Akdogan, “Yurdumuza müracaat eden ögrencilerimiz için kura çekimini gerçeklestirdik. Yapimi tamamlanan yurdumuz 19 Eylül tarihinde ögrencilerimizin kullanimina hazir halde olacaktir. Ulubey Yüksekögrenim Kiz Ögrenci Yurdu’nun Ulubey ilçemiz, Meslek Yüksekokulumuz, ögrencilerimiz ve velilerimiz için hayirli ugurlu olmasini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA