Melikgazi'den Sürücü Kursu Ve Ögrencilerine Yeni Tesis

Melikgazi Belediyesi Altinoluk Mahallesi’nde yapacagi Trafik Egitim Pisti Sosyal Tesisi’nin temelini atti. Trafik Egitim Tesisi, 2 ofis, 1 toplanti odasi, motosiklet otoparki, kafetarya, teras olmak üzere 275 metrekare alani kapsiyor.

Melikgazi'den Sürücü Kursu Ve Ögrencilerine Yeni Tesis
Yapilacak olan tesis hakkinda bilgi veren Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, “Sürücü kurslarimiz, dernek baskanimiz ve ilçe milli egitim müdürlügümüz burada ehliyet kursunun yeniden canlandirilmasi gerektigini ve Serkent Bölgesi’nin mesafesinin çok uzak ve yogunluktan kaynakli kazalarin çok fazla oldugundan bahsettiler. Insallah burada temelini attigimiz bu sosyal tesis Melikgazi Belediyemiz tarafindan isletilecek. Ayni zamanda alanda motosiklet ehliyeti sinavlarina girecek kardeslerimiz için de motorlarin konacagi bir tesiste yapmis oluyoruz. Dolayisiyla 8 kilometreden fazla bir alan sürücüler için egitim ve sinav pisti olarak tanimlanmis oldu. Amacimiz vatandasimizin çok daha merkezi bir alanda sinava girmesi, kazalarin ve sorunlarin minimuma indirilmesi. Bu kapsamda burada güzel bir tesisin temelini attik. Hizli bir sekilde bitecek ve insallah bundan sonra tüm sürücü kursu sahibi kardeslerim burada hizmet verecekler. Hayirli olsun. Emegi geçen tüm Melikgazi personelime tesekkür ediyorum.” dedi.

Sürücü Kurslari Dernegi Baskani Ali Çiçek ise, “3,5 yil önce Ildem’de kurs vermeye devam ediyorduk. Ama çok uzakti. Sikintilar yasaniyordu. Sag olsun Mustafa Palancioglu Baskanim, bizleri yuvamiza tekrardan kavusturdu. Sürücü kurslari ve Kayseri olarak kendisine çok tesekkür ediyoruz. Hayirli olmasini dilerim.” diye konustu.

Kaynak: İHA