Kirsehir Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 5 Yeni Fizyoterapist Göreve Basladi

Kirsehir Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne bagli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 5 yeni fizyoterapistin göreve basladigi bildirildi.

Il Saglik Müdürlügünden yapilan yazili açiklamaya göre, Ahi Evran Üniversitesi Jeotermal Kaynakli Rehabilitasyon Merkezi (JEOKAREM) Projesi kapsaminda 5 yeni fizyoterapistin hasta tedavi etmeye basladigi belirtildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Kirsehir Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Ali Günes, JEOKAREM Projesi kapsaminda Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde göreve baslayan 5 yeni fizyoterapist ile Kirsehir ve çevre illerden gelen hastalara daha iyi bir saglik hizmeti sunulacagini ifade etti.

Il Saglik Müdürü Dr. Ali Bulut da Türkiye'nin en kaliteli jeotermal suyu ile hizmet veren hastanenin ihtiyaçlarinin giderilmesi noktasinda çalismalari sürdürdüklerini aktardi.

Bulut, "Yeni baslayan 5 fizyoterapistimize görevlerinde basarilar diliyorum. Sadece ilimize degil çevre il ve ilçelerimize de hizmet veren hastanemizde hastalarimiza en iyi saglik hizmeti verme arzusu içindeyiz." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA