Hazine Ve Maliye Bakani Lütfi Elvan, Mersin'deki Toplu Açilis Töreninde Konustu Açiklamasi

'İçel Akdeniz'in parlayan bir yildizi. Son 19 yilda Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde sehrimize, yüzlerce eser kazandirdik. Yaptigimiz yatirimlarla sehrimizin çehresini degistirdik'

Hazine ve Maliye Bakani Lütfi Elvan, "İçel Akdeniz'in parlayan bir yildizi. Son 19 yilda Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde sehrimize, yüzlerce eser kazandirdik. Yaptigimiz yatirimlarla sehrimizin çehresini degistirdik." dedi.

Elvan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in katilimiyla Cumhuriyet Meydani'nda düzenlenen ve 341 projenin içerisinde bulundugu Toplu Açilis Töreni'ndeki konusmasinda, vatandaslara, sevgileri, coskulari ve destekleri için tesekkür etti.

İçel'in bugün yine çok güzel ve Akdeniz gibi coskulu oldugunu dile getiren Elvan, söyle devam etti:

"Bugün Cumhurbaskanimizi bagriniza basiyorsunuz. Toroslarin mert insani, dünyadaki haksizliklara karsi dimdik duran liderinin yaninda. Allah hepinizden razi olsun, coskunuz, sevginiz, desteginiz için her birinize sükranlarimi sunuyorum. İçel Akdeniz'in parlayan bir yildizi. Son 19 yilda Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde sehrimize, yüzlerce eser kazandirdik. Yaptigimiz yatirimlarla sehrimizin çehresini degistirdik. Bugün de 3 milyar liranin üzerinde bir yatirimla, açilislarla 341 yeni eser milletimizin hizmetine sunulacak."

Elvan, İçel ile birlik ve beraberligin simgesi hemsehrileriyle gurur duydugunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA