Erzurum'un 'Saglikli Yasam, Bisiklet Yolu Ve Trafik Egitim Parki' Hizmete Açiliyor

Aziziye Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan: 'Pandemi kosullarina ragmen yatirimlarimizi tam da hedefledigimiz zamanda bitirdik ve açilisa hazir hale getirdik'.

Erzurum'da, Aziziye Belediyesince hayata geçirilen Saglikli Yasam, Bisiklet Yolu ve Trafik Egitim Parki'nin yarin hizmete açilacagi bildirildi.

Aziziye Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, yarin açilisi yapilacak park, Dadaskent'teki Erzurum Bölge Idare ve Adliye Mahkemesi'nin arkasinda bulunuyor.

Belediye Baskani Muhammed Cevdet Orhan, bu yilki yatirim sezonuna önemli hizmetler sigdirdiklarini belirtti.

Yeni yatirimin bölgenin en genis ve ilk tematik parki oldugunu aktaran Orhan, "Pandemi kosullarina ragmen yatirimlarimizi tam da hedefledigimiz zamanda bitirdik ve açilisa hazir hale getirdik. Ilk açilisimizi Saglikli Yasam-Bisiklet Yolu ve Trafik Egitim Parki ile yapiyoruz. Ardindan pes pese diger açilislarimiz gelecek. Böylece eser siyaseti adina en güzel örnekleri sergilemeye çalistigimiz Aziziyemiz için müthis bir sezon finali yapmis olacagiz." ifadelerini kullandi.

Orhan, ayrica yari olimpik yüzme havuzu, günes enerji santralleri, engelsiz yasam merkezi, millet kiraathanesi ve kapali pazar kompleksi ile özel sektör yatirimi olan termal aquaparkinin da açilis asamasina geldigini bildirdi.

Kaynak: AA