Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlügü'nden Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Bodrum Subesine Ziyaret

Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlügü, Türkiye Muharip Gaziler Dernegi Bodrum Subesini ziyaret etti.

Ziyarete, Cumhuriyet Savcisi Remzi Vatandas, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhsen Agar, Bodrum Adliyesi Ilamat ve Infaz Bürosu Müdürü Nurcan Arslan ve Denetimli Serbestlik Müdürlügü personeli katildi.

Dernek Baskani Hasan Külcü ve yönetim kurulu üyelerince karsilanan heyete, dernegin çalismalari hakkinda bilgi verildi.

Cumhuriyet Savcisi Vatandas, sehit ve gazilerin haklarinin ne yapilsa ödenemeyecegini belirtti.

"Ülkemizin ve milletimizin birlik ve bütünlügü ile aziz vatan topraklari için can veren sehitlerimize ve yasamlarini devam ettiren gazilerimize sükran duymaktayiz." diyen Vatandas, su ifadeleri kullandi:

"Kahraman sehit ve gazilerimizin kiymetli ailelerinin vatan için milletimizin bekasi ve varligini sürdürmesi için kendi canlarindan fedakarlikta bulundugunu da bilmekteyiz. Devletimizin milletiyle bölünmez bir bütünlük olusturmasi geregi sehitlerimizin geride biraktigi ailelerine sahip çikmak, ihtiyaçlarini gidermek üzerimize bir vefa borcudur. Sehitlerimizin ve yasayan gazilerimizin kiymetli emanetlerine devletimizin kapilari her zaman sonuna kadar açiktir. Sehitlerimizin ve gazilerimizin anilarinin canli tutuldugu bu duygu dolu ortamda, hayatlarini devam ettiren kiymetli gazilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle sehitlerimizi rahmet, sükran ve minnetle aniyorum."

Agar da müdürlük olarak imkanlar dogrultusunda gaziler için gerekli tüm çalismayi yürüteceklerini, her zaman onlarin yanlarinda olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Külcü de ziyaretten duydugu memnuniyeti ve dile getirerek "Hatirlanmanin benim ve diger gaziler üzerinde son derece olumlu duygulari, güçlendiren bir etkisi vardir." dedi.

Ziyarette, mahkemelerce kamuya çalisma karari verilen yükümlülerin dernek binasinin boya, badana, temizlik islerinin yapilabilmesi amaciyla protokol imzalandi.

Kaynak: AA