AK Parti Konya Milletvekili Haci Ahmet Özdemir, Aksehir'de

AK Parti Konya Milletvekili Haci Ahmet Özdemir, Aksehir'de çesitli ziyaretler yaparak, ilçe protokolü ve vatandaslarla istisarelerde bulundu.

Özdemir, Aksehir'deki temaslarina, geçen hafta Pençe-Simsek operasyon bölgesinde teröristlerin taciz atesi sonucu yaralanan ve tedavi gördügü hastanede sehit olan Piyade Sözlesmeli Er Ömer Faruk Erdem’in Adsiz Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret ederek basladi.

Adsiz Mahallesi'nde kahvehanede vatandaslarla bir araya gelen Milletvekili Özdemir ve beraberindeki heyet, vatandaslarin istek ve taleplerini dinledi.

Özdemir daha sonra Atakent Mahallesi'ne geçerek buradaki vatandaslarla da bir araya gelip, talep ve isteklerini dinledi.

Aksehir Sehit Zeynep Sagir Anadolu Imam Hatip Lisesi ve Imam Hatip Ortaokulu tarafindan düzenlenen asure etkinligine katilan Özdemir, burada da ögrencilere asure dagitti.

Asure dagitiminin ardindan okul idarecileri ve ögretmenleri ile bir araya gelen Milletvekili Haci Ahmet Özdemir daha sonra Aksehir’den ayrildi.

Özdemir'e ziyaretlerinde Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, AK Parti Ilçe Baskani Abdurrahman Çardakoglu ve teskilat mensuplari eslik etti.

Kaynak: AA