Aksaray'da Bir Kisinin Kiz Kardesiyle Gördügü Genci Darbetmesi Ile Ilgili Adli Süreç Devam Ediyor

Sultanhani Kaymakami Hasan Hüseyin Alpaslan: 'Bu konunun büyüyüp tatsiz bir olaya dönüsmemesi için elimizden geleni yaparak, yakindan takip ediyoruz. Aradaki husumetin büyümeden önüne geçtik'

Aksaray Sultanhani Kaymakami Hasan Hüseyin Alpaslan, kentte bir kisinin, sosyal medyada kiz kardesiyle gezerken videosunu gördügü genci darbetmesine iliskin adli süreci yakindan takip ettiklerini bildirdi.

Kaymakam Alpaslan, AA muhabirine, olay nedeniyle üzgün olduklarini söyledi.

Konunun tüm boyutlariyla arastirildigini belirten Alpaslan, "9 Eylül'de ilçemizde istenmeyen bir olay meydana gelmistir. Bu olay adli mercilerce takip edilmektedir. Bu konunun büyüyüp tatsiz bir olaya dönüsmemesi için elimizden geleni yaparak, yakindan takip ediyoruz. Aradaki husumetin büyümeden önüne geçtik." diye konustu.

Darp olayini gerçeklestiren I.B. ise pisman oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"I.S.N ile konusmak için yanina gitmistim. Normalde siddet yanlisi biri degilim, istenmeyen bir olay yasanildi ve hukuki sürecimizde baslanmistir. Böyle bir olay yasandigi için ailesinden özür diliyorum."

Sultanhani 1. Alaaddin Keykubat Anadolu Lisesi 1. sinif ögrencisi S.B. (15), 9 Eylül'de, erkek arkadasi I.S.N. (14) ile birlikte gezdigi anin görüntülerini sosyal medyada paylasmis, videoyu gören S.B'nin agabeyi I.B. (27), I.S.N'yi okulun yanindaki bos alana çagirarak darbetmisti.

I.B. Sultanhani Ilçe Emniyet Müdürlügünce gözaltina alinmis ve çikarildigi nöbetçi hakimlikçe adli kontrol sartiyla serbest birakilmisti.
Kaynak: AA