Sanayicilerle Is Insanlari Konya'da 'Dayanisma Gecesi'nde' Bulustu

Türkiye Genç Is Insanlari Konfederasyonu Baskani Erkan Güral: 'Türkiye'nin ekonomisi masallah iyi gidiyor. Tüm fabrikalar tam kapasite çalisiyor, yeni yatirimlar devam ediyor, bunlar ülkemiz ve ekonomimiz adina son derece memnuniyet verici seyler'

Türkiye Genç Is Insanlari Konfederasyonu (TÜGIK) Baskani Erkan Güral, Türkiye ekonomisinin iyiye gittigini belirterek, bunun, Türkiye adina son derece memnuniyet verici oldugunu söyledi.

Konya Genç Is Insanlari Dernegi tarafindan düzenlenen "Dayanisma Gecesi'ne" TÜGIK Baskani Erkan Güral, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskan Yardimcisi ve Konya Ticaret Odasi (KTO) Baskani Selçuk Öztürk ile çok sayida sanayici ve is insani katildi.

Baykara Gold Kongre Merkezi'ndeki etkinlikte konusan TÜGIK Baskani Güral, Konya'nin, tarimin yani sira sanayi yatirimlari ile de sürekli gelisen ve büyüyen bir ekonomiye sahip oldugunu söyledi.

Ülke ekonomisine de deginen Güral, "Türkiye'nin ekonomisi masallah iyi gidiyor. Tüm fabrikalar tam kapasite çalisiyor, yeni yatirimlar devam ediyor, bunlar ülkemiz ve ekonomimiz adina son derece memnuniyet verici seyler." dedi.

TOBB Baskan Yardimcisi ve KTO Baskani Öztürk de Konya sanayicisinin, ülke ekonomisine geçen yil 2,17 milyar dolarlik ihracat yaparak önemli bir katki sagladigini, bu sene de koronavirüs salginina ragmen çok rahat bir sekilde 3 milyar dolari yakalayacagina inandigini söyledi.

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca ise belediye olarak, tüm sanayi yatirimcilarinin önünü açmaya ve destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Daha sonra Konya Genç Is Insanlari Dernegi Baskani Gül Vezir Korkmaz tarafindan Erkan Güral'a günün anisina bir plaket verildi.

Etkinlik, sira gecesi ve çig köfte ikramiyla son buldu.

Kaynak: AA