Kaza Yapan Alkollü Sürücü Hincini Gazetecilerden Çikarmak Istedi

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde duble yolda alkollü sekilde direksiyon basina geçen sürücünün kontrolünden çikan otomobil bariyerlere çarparak durabildi. Hastaneye gitmeyi reddeden alkollü sürücü ve araçta bulunan sahis, kaza sonrasi hincini olay yerine gelen gazetecilerden çikarmak istedi.

Kaza Yapan Alkollü Sürücü Hincini Gazetecilerden Çikarmak Istedi
Kaza, Adapazari ilçesi Prof. Dr. Sabahattin Zaim Bulvari’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adapazari istikametinden Karaman Mahallesi istikametine dogru seyir halinde olan alkollü sürücü B.S. idaresindeki 54 TA 338 plakali Renault marka otomobil kontrolden çikti. Kontrolden çikan araç bariyerlere çarparak durabildi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Alkollü sürücü ve yaninda bulunan sahis, olay yerine sevk edilen ambulanslar ile hastaneye gitmeyi reddetti.

Alkollü sürücü B.S. ile ismi henüz ögrenilemeyen sahis, kazayi haberlestirmek için bölgeye giden gazetecilere saldirmak istedi. Polis ekiplerinin de araya girmesi ile son bulan olayda sürücü B.S.’ye alkollü araç kullanmaktan cezai islem uygulandi. Konu ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA