Ukrayna'nin Antalya Konsolosu Rustamov, Kazada Yaralanan Turistleri Hastanede Ziyaret Etti

Ukrayna'nin Antalya Konsolosu Emir Rustamov, tur otobüsü ile ögrenci servisinin çarpismasi sonucu yaralanan Ukrayna vatandaslarini hastanede ziyaret ederek, geçmis olsun dileklerini iletti.

Rustamov, beraberinde YDA Dalaman Havalimani Yönetim Kurulu üyesi Hamdi Güvenç ile hastaneye gelerek, tedavisi süren Ukraynali turistlerin saglik durumu hakkinda bilgi aldi.

Yaralilarla bir süre sohbet eden Rustamov, hastane çalisanlarina da ilgilerinden dolayi tesekkür etti.

YDA Dalaman Havalimani Yönetim Kurulu üyesi Güvenç de kazanin ardindan kendilerinin de gerekli tüm çalismalari yaptiklarini ve durumu yakindan takip ettiklerini, Ukrayna vatandaslarinin saglikli bir sekilde ülkelerine dönmeleri için gerekli hazirliklari yaptiklarini vurguladi.

Bodrum'dan dün aldigi Ukraynali turistleri Denizli'ye götüren Aziz Çaglar yönetimindeki 01 ETE 48 plakali tur otobüsü, Mugla-Denizli kara yolu Yaras mevkisinde karsi seride geçerek, Cihan Duran idaresindeki 48 AAY 328 plakali ögrenci servisiyle çarpismis, tarlaya devrilen otobüsün sürücüsü Çaglar, kaza yerinde yasamini yitirmisti. Otobüs ve ögrenci servisinde bulunan 55 kisi yaralanmisti.

Kaynak: AA