Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Zorluoglu, Yenimahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Trabzon Büyüksehir Belediye Baskani Murat Zorluoglu'nun, mahalleleri ziyaret ederek esnaf ve vatandaslarla bir araya geldigi bildirildi.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan yazili açiklamada, mahalle ziyaretleri kapsaminda Zorluoglu'nun Ortahisar ilçesine bagli Yenimahalle sakinleriyle bulustugu belirtildi.

Zorluoglu'nun vatandaslarla sohbet ederek, mahalledeki eksikliklerin giderilmesi noktasinda ilgili birim amirlerine talimat verdigi ifade edildi.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen Zorluoglu, "Trabzon'u denizle bulusturmak için projeler ürettik. Gülcemal Projemiz ile vatandasimizi yeniden denizle bulusturuyoruz. Yenimahalle'nin hemen ardinda dogal bir plaj olustu. Önceden burada denize giren vatandaslarimiz yeniden denizle bulusacak." degerlendirmesinde bulundu.

Zorluoglu, Trabzon'da yürütülen altyapi çalismalari hakkinda da mahalle sakinlerini bilgilendirerek, sunlari kaydetti:

"Pandemi döneminde büyük bir projeye basladik. Gayet iyi gittik. Hemen hemen bitmek üzere. Simdi ise üst yapiya basladik. Yavas yavas her yer sekillenmeye basladi. Bu süreç içerisinde bizlere sabir gösteren esnafimiza ve vatandaslarimiza tesekkür ediyorum."

Zorluoglu'na TISKI Genel Müdürü Ali Tekatas, Baskan Danismani Mehmet Karaoglu ve ilgili daire baskanlari da eslik etti.

Kaynak: AA