Gürültü Tartismasinda Genç Adama Öldüresiye Sopali Dayak

Antalya’nin Alanya ilçesinde bir genç, gürültü meselesi yüzünden çikan kavgada eli sopali sahis tarafindan öldüresiye dövülerek agir yaralandi.

Gürültü Tartismasinda Genç Adama Öldüresiye Sopali Dayak
Olay, Alanya ilçesinde dün gece saat 02.30 siralarinda yasandi. Iddiaya göre, açik olan market önünde bir otelde çalistigi ögrenilen genç, alisveris yapan turistlere yardimci olmaya çalisti. Bu sirada yüksek sesli konusmalardan rahatsiz olan ve çevre binalardan birinde oturan kimligi belirsiz bir kisi elinde sopayla marketin önüne indi. "Saat 02.30 bu saatte ne gürültüsü sabah ise gidecegiz" diye bagiran adami market görevlileri sakinlestirmeye çalisirken, sahis o sirada "ne gürültüsü" diyen gence sopayla vurmaya basladi.

Gencin karsilik vermesine ve çevredekilerin müdahalesine firsat vermeden defalarca gence sopayla vuran saldirganin darbesiyle sendeleyen genç, kafasina aldigi son darbeyle yere yigildi. Gencin yere yigilmasinin ardindan marketçinin üzerine yürüyen saldirgan turistlerin feryatlari üzerine geri çekildi. Yasananlar çevredeki komsular tarafindan cep telefonuyla saniye saniye kaydedilirken, ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Agir yarali genç, yogun bakim ünitesinde tedavi altini alinirken, gözaltina alinan saldirganin tutuklanarak cezaevine gönderildi bildirildi.

Alanya Bakkallar ve Bayiler Odasi Baskani Veliddin Yenialp, görüntüleri izleyince çok üzüldügünü ve saldiriyi kinadigini belirtti.

Kaynak: İHA