ÖNDER Imam Hatipliler Dernegi Genel Baskani Abdullah Ceylan'dan, Gürkan'a Ziyaret

Malatya Büyüksehir Belediye Baskani Selahattin Gürkan, ÖNDER Imam Hatipliler Dernegi Genel Baskani Abdullah Ceylan'i ve beraberindeki heyeti makaminda kabul ederek bir süre görüstü.

Belediyeden yapilan yazili açiklamaya göre, Gürkan, ÖNDER Imam Hatipliler Dernegi Genel Baskani Abdullah Ceylan'i ve beraberindeki heyeti agirlamaktan büyük onur duydugunu belirtti.

ÖNDER Imam Hatipliler Dernegi Malatya Subesi ile birçok projede paydas olarak çalistiklarini aktaran Gürkan, "Netice itibariyle manevi kalkinma, manevi ahlak, milli degerlere bagli, milli suuru olusturma noktasinda Imam Hatip Liselerimizin çalismalarini yakindan takip ediyoruz. Toplumun önce ahlakin, maneviyatin, milli degerlere bagliligin ülkemizin istikbali açisindan önemli olduguna inaniyoruz. Bütün okullarimizda bu degerler ögretiliyor." ifadelerini kullandi.

Gürkan, Malatya Subesinin 3. Olagan Genel Kurul Kongresinin kente ve ÖNDER Imam Hatipliler Dernegine hayirli olmasini temenni etti.

ÖNDER Imam Hatipliler Dernegi Genel Baskani Abdullah Ceylan ise her zaman imam hatip camiasina, ailesine destek veren egitim noktasinda gençlerin yaninda Gürkan'a tesekkür ederek, söyle devam etti:

"Imam Hatip ailesi olarak, egitim camiasi olarak egitime vermis olduklari destekten, egitime alan açmasindan dolayi kiymetli baskanimiza çok tesekkür ediyoruz. Birçok ili geziyoruz Malatya her zaman sicakligini ve misafirperverligini koruyor. Anadolu'yu merkez haline getiren, insanligin ilk dogdugu merkezden Anadolu'nun dört bir yanina çagrimizi ve mustumuzu yaymak için mücadele edecegiz."

Kaynak: AA