Pekyatirmaci Açiklamasi 'Vatandas Odakli Hizmetlerimiz Devam Edecek'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer ile birlikte Hatice Hatun Külliyesi, Selçuklu Umut Evi ve Seyir Tepesi’ni ziyaret ederek ögrencilerle ve vatandaslarla bir araya geldi.

Pekyatirmaci Açiklamasi 'Vatandas Odakli Hizmetlerimiz Devam Edecek'
Selçuklu Belediyesi tarafindan yapilan hizmetler vatandaslar tarafindan tam not aliyor. Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer ile birlikte Selçuklu Belediyesi tarafindan yapilan hizmetleri inceleyerek vatandaslarla bir araya geldi. Ilk olarak Hatice Hatun Külliyesine ziyaret eden Baskan Pekyatirmaci, Milletvekili Sorgun ve Selçuklu ilçe Baskani Özer, Külliye’de egitim alan ögrenciler ve egitimcilerle bir araya geldi. Heyet egitim siniflarini tek tek gezerken, Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci tarafindan Külliye’de yapilan çalismalar ve egitim faaliyetleri hakkinda AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun’a bilgiler verildi.



“Umut Evi hastalara umut oluyor”

Daha sonra Selçuklu Belediyesi Umut Evi’ne giden Baskan Pekyatirmaci ve Milletvekili Sorgun, Umut Evi’nde kalan hasta ve hasta yakinlariyla görüstü. AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Umut Evi’nin kanser tedavisi gören ve uzak ilçelerden gelip sehir merkezinde kalacak yeri olmayan hastalar için umut oldugunu ifade etti.

Umut Evi sakinleri de verilen hizmetten dolayi Selçuklu Belediyesi’ne tesekkür etti. Son olarak Selçuklu Seyir Tepesi’nde vatandaslarla bulusan Baskan Pekyatirmaci ve Milletvekili Sorgun, çocuklarla da hatira fotografi çektirdi. Seyir Tepesi’nde piknik yapan vatandaslar da Konya Manzarasi esliginde piknik yapma firsati sunan Seyir Tepesi’ni yaptiklari için Baskan Pekyatirmaci’ya tesekkür etti.

“Vatandas odakli hizmetlerimiz devam edecek”

Selçuklu’da vatandaslari memnun edecek yatirimlarin devam edecegini belirterek, “Selçuklu Belediyesi olarak her zaman vatandas odakli çalismalar yapiyoruz. Hemsehrilerimizin memnuniyetini artirmak, hizmet kalitesini artirmak için yeni projeler üretiyoruz. Insallah hemsehrilerimiz geçmiste oldugu gibi bugün de yarin da Selçuklu’da en iyi hizmeti alacaklar. Hatice Hatun Külliye’mizde çocuklarimiz dini egitimini aliyor, Umut Evi’nde ise kanser hastasi olan hemsehrilerimizin sikintili dönemlerinde yanlarinda olmaya çalisiyoruz. Insallah bu hizmetlerimiz artarak devam edecek ve Türkiye’ye örnek projelere imza atacagiz” seklinde konustu.



"Selçuklumuz güzel hizmetlere imza atiyor”

Selçuklu’da gün boyu yapilan ziyaret ve incelemelerle bereketli bir günü geride biraktiklarini ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun,“ Biliyoruz ki en büyük ve en degerli yatirim insana yaptiginiz yatirimdir. Selçuklu Belediyemiz de yaptigi tesisler, sundugu hizmetlerle bunu en güzel sekilde ortaya koyuyor. Ilçede yasayan genç, yasli her kesimden insanimiz sunulan bu güzel hizmetlerden istifade ediyor. Baskanimiza ve ekibine gösterdikleri gayretlerden dolayi tesekkür ediyor, sunulan hizmetlerin bereketlenerek çogalmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA