Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi Tüm Ankaralilara Hizmet Veriyor

Ankara Keçiören Belediyesi tarafindan issizlikle mücadele etmek ve istihdama katki saglamak amaciyla kurulan Kariyer Ofisi sadece Keçiören’den degil Ankara’nin tüm bölgelerinden is basvurusu almaya ve yeni ekmek kapilarini aralamaya devam ediyor.

Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi Tüm Ankaralilara Hizmet Veriyor
Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, pandemi sürecinde birçok is yerinin personel sayisinda daralma yasamasiyla birlikte olusan issizlik problemine ise “e-kariyer ofisi” uygulamasiyla çözüm bulmaya devam ettiklerini belirtti.

Altinok, Kariyer Ofisiyle 1016 vatandasi is sahibi yaptiklarini, suanda Ankara genelinden aktif olarak 17 bin 312 is basvurusunun bulundugunu ve 144 de aktif is ilaninin yer aldigini kaydederek, “Kariyer Ofisimize günlük ortalama 50 is basvurusu aliyoruz. Is arayan vatandaslarimizin herhangi bir magduriyet yasamamasi için ise elimizden geleni yapiyoruz. Belediyemize is basvurusu yapanlar uzmanlarimiz tarafindan degerlendiriliyor, yeteneklerine göre gruplandirilarak isverenle bulusturuluyor. ‘Dogru ise dogru insan’ felsefesiyle kurdugumuz bu platformla issizlik sorununa ve isverenlerimizin nitelikli eleman ihtiyacina çare oluyoruz” dedi.

Performans takibi yapiliyor

Bu arada Kariyer Ofisi, vatandaslara is bulduktan sonra onlari hemen birakmiyor ve uzun soluklu bir is hayati sunmak için kariyer planlamasi da yapiyor. Kariyer Ofisi araciligiyla ise giren her bir personelin isyerlerindeki performanslari ise Keçiören Belediyesinin görevlendirdigi uzmanlar tarafindan takip ediliyor.
Kaynak: İHA