Bagcilar'da 9 Yasindaki Kiza Tacizde Bulundugu Iddia Edilen Zanli Gözaltina Alindi

Istanbul Bagcilar’da 9 yasindaki kiz çocugunun yabanci uyruklu kisi tarafindan tacize ugradigi iddiasi mahalle sakinlerini öfkelendirdi. Taciz iddiasinin zanlisi yabanci uyruklu sahis, yakalanarak gözaltina alindi.

Bagcilar'da 9 Yasindaki Kiza Tacizde Bulundugu Iddia Edilen Zanli Gözaltina Alindi
Olay, aksam saatlerinde Bagcilar Kemalpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, sokaktaki apartmanin bodrum katinda yasayan 5 yabanci uyruklu sahistan biri bakkaldan eve dönen 9 yasindaki I.B. isimli kiz çocugunu taciz etti. Yabanci uyruklu A.M. (17) bununla yetinmeyerek I.B.’yi apartmanina kadar takip etti. I.B. ise korkarak yengesi Gülnaz Bugan’in yanina kostu ve olayi anlatti. Olayi ögrenen yenge, yabanci uyruklularin kaldigi bodrum katinin penceresine vurarak yegenini kimin taciz ettigini sordu ve bagirmaya bagisladi. Sesleri duyan mahalle sakinleri olay yerine gelerek sopalarla pencerelere vurdu. Yasanan arbedenin ardindan süpheli A.M., Bagcilar Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

I.B.’ye taciz eden kisiyle göz göze geldigini söyleyen yenge Gülnaz Bugan, “Disaridan bakkaldan geldi. ‘Yenge, bana tacizde bulundu’ dedi.

Ben de indim ve camlarina vurdum. Bizim çocugumuzu taciz etmis biri dedim. O sirada gördüm beyazli olan üstünü degistirdi. Kim çocugumu taciz ettiyse çiksin diye bagirdim. Benim çocugum bakkala gidemeyecekse, binanin içine giremeyecekse yani istemiyorum ben bu insanlari ülkemde. Belki bugün çocugumuzun cenazesini de ariyor olabilirdik. Tecavüz de edilmis olabilirdi, çok sükür sadece tacizle kalmis ama arkasindan binamiza kadar gelmis” dedi.

Polis ekiplerine konuyla yakindan ilgilendigi için tesekkür eden dede Galip Bugan, “Disardaydim telefon geldi torununa taciz edildi denildi. Iki sefer tacizde bulunuyor sonra binaya kadar pesinden geliyor. Aile apartmanina geliyor binanin içinde de tacizde bulunuyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA