AGD Ve MGV Genel Baskani Turhan, Konya'da Silahli Saldirida Öldürülen 7 Kisinin Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Anadolu Gençlik Dernegi (AGD) ve Milli Gençlik Vakfi (MGV) Genel Baskani Salih Turhan'in, Konya'da silahli saldirida öldürülen 7 kisinin ailesine taziye ziyaretinde bulundugu bildirildi.

AGD'den yapilan yazili açiklamada, AGD ve MGV Genel Baskani Salih Turhan ile beraberindeki 30 il baskaninin, taziye evine giderek Dedeogullari ailesinin yakinlarina bas sagligi diledigi belirtildi.

Açiklamada ifadesine yer verilen Turhan, Konya'da, hem Konyalilari hem de bütün Türkiye’yi derinden sarsan, vahsice bir katliam gerçeklestirildigini ifade etti.

Katliamin faillerinin, hem hukuk önünde en agir cezayi görmelerini hem de insanlarin vicdanlarinda yerle yeksan olmalarini ümit ve temenni ettiklerini belirten Turhan, sunlari kaydetti:

"Ailenin yakinlarina sabir ve rahmet diliyoruz. Ülkemizin, insanimizin huzura, esenlige, çokça ihtiyaç duydugu bir zamanda kinin beslenmemesi, kinden beslenilmemesi, üsluba hassasiyet gösterilmesi lazim. Hayatini kaybeden ailemize bir kez daha, Allah'tan rahmet, yakinlarina ise sabri cemil niyaz ederim."

Kaynak: AA