Sincan Belediyesince Hem Orman Bölgelerine Hem De Vatandaslara Yardim Ediliyor

Ankara Sincan Belediyesi tarafindan, vatandaslarin evlerindeki bakim, onarim ve tadilat islemlerinin gerçeklestirilmesinin yani sira Manavgat ve Osmaniye’de bulunan yangin bölgelerine 2 tir dolusu yardim gönderildi.

Sincan Belediyesince Hem Orman Bölgelerine Hem De Vatandaslara Yardim Ediliyor
Sincan Belediyesi tarafindan, ihtiyaç sahiplerine yönelik gida kolisi, sicak yemek, kirtasiye, giyim vb. yardimlar devam edilirken, Mugla ve Osmaniye’de devam eden yangin bölgelerinde magdur olan vatandaslara da içerisinde bebek bezi, ayakkabi, terlik, tisört, pantolon, kuru gida ve temizlik malzemeleri bulunan 2 tir gönderildi. Yardimlarin yani sira çok sayida is makinesi, araç ve personel Mugla’da yangini kontrol altina alabilmek için mücadele veriyor.

Sincan Belediyesi ekipleri tarafindan, Malazgirt Mahallesinde engelli çocugu bulunan ihtiyaç sahibi aile ile iletisime geçildi. Ekipler tarafindan ailenin evi bastan asagiya kontrol edilerek, arizali ve kullanilamayan yerleri belirlendi. Ailenin evinde ekiplerce, musluklar tamir edildi, lambalar degistirildi, elektrik prizlerinin bakimi yapilarak bazilari yenilendi. Maske ve eldivenle çalisan ekiplerce her türlü bakim, onarim ve tadilat islemlerini itina ile gerçeklestirildi.

Söz konusu ailenin ise Sincan Belediyesine tesekkür ettigi belirtildi.
Kaynak: İHA