Zafer Bayrami'nda Türk Bayragi Dagittilar

Kütahya Belediye Baskani Isik, MHP Milletvekili Erbas ve MHP Kütahya Il Baskani Aliç ve Merkez Ilçe Baskani Toy ile birlikte Cumhuriyet Caddesi’nden belediye önüne kadar yürüyerek, vatandaslara Türk bayragi dagitti.

Zafer Bayrami'nda Türk Bayragi Dagittilar
Milli ve dini bayramlara gereken hassasiyeti gösteren Kütahya Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri kapsaminda Milliyetçi Hareket Partisi Il ve Merkez Ilçe Teskilatlari ile birlikte Türk bayragi dagitti.

Cumhuriyet Caddesi’nden baslayan yürüyüs Belediye hizmet binasi önünde son buldu. Düzenlenen etkinlige MHP Milletvekili Ahmet Erbas, Kütahya Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, MHP Il Baskani Selçuk Aliç, MHP Merkez Ilçe Baskani Ayhan Toy, il ve ilçe teskilat yöneticileri katildi.

Esnaflari ve vatandaslari selamlayan Milletvekili Erbas, Baskan Isik ve Il Baskani Aliç, Merkez Ilçe Baskani Toy ve parti yönetimi Kütahyalilarin 30 Agustos Zafer Bayrami ve Kütahya’nin düsman isgalinden kurutulusunun 99. yil dönümünü bir kez daha kutlayarak Türk bayragi hediye ettiler.
Kaynak: İHA