Ümraniye'de Hamile Kadina Kaza Soku Açiklamasi Bebek Arabasina Motosiklet Çarpti

Ümraniye’de otomobilin çarptigi motosikletli, o esnada karsi yola geçmeye çalisan genç kadina ait bebek arabasina çarpti. Çarpmanin etkisiyle bebek yola savruldu. Hamile oldugu ögrenilen genç kadin fenalik geçirdi. Anne ve çocugu hastaneye kaldirildi. Meydana gelen korku dolu dakikalar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Ümraniye'de Hamile Kadina Kaza Soku Açiklamasi Bebek Arabasina Motosiklet Çarpti


Kaza, geçtigimiz Pazar günü Ümraniye’de saat 19.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, sokak içerisinden caddeye giren otomobil sürücüsü o esnada caddede seyir halinde olan motosikletliye çarpti. Motosiklet çarpmanin etkisiyle o esnada karsi yola geçmeye çalisan genç kadina ait bebek arabasina çarpti. Bebek arabasi içerisindeki 4 yasindaki çocuk yola savruldu. Çocugunun o halini gören ve hamile oldugu ögrenilen genç kadin fenalik geçirdi.

Kazayi gören çevredeki vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Adrese gelen polis ekipleri kazaya iliskin çalisma baslatirken saglik ekipleri ise kazada yaralanan çocuk ve fenalasan annesini hastaneye kaldirdi.

Korkutan kaza saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Öte yandan hastaneye kaldirilan çocugun saglik durumunun ise iyi oldugu ögrenildi.

“ANNESI SINIR KRIZI GEÇIRDI”

Kazaya iliskin konusan çevre esnafindan Hazar Ulas, “Biz içerideydik. Bir çiglik sesi duyduk. Disari çiktigimizda hamile bir kadin ile yerde yatan bir çocuk gördük. Çocugun yüzünde ezikler vardi. Annesi zaten soka girmisti. Kaza olmus. Motosiklet sürücüsü de bebek arabasina çarpmis. Zaten motorcu da yerdeydi. Kadin hamileydi, olayin sokuyla sinir krizi geçirdi. Çocuk ve annesi hastaneye kaldirildi. Tek temennimiz çocuga bir sey olmamasi” diye konustu.

(Abdul Samet Kaya - Cüneyt Sevindik/IHA)
Kaynak: İHA