Sezonun Bitimine Sayili Günler Kala Plajlar Doldu Tasti

Kocaeil’de okullarin açilmasina sayili günler kala çocuklari ile birlikte tatil yapmak isteyen vatandaslar, plajlara akin etti.

Sezonun Bitimine Sayili Günler Kala Plajlar Doldu Tasti
Kocaeli’nin önemli turizm merkezlerinden olan Kandira Kerpe plaji tatilcilerle dolup tasti. Okullarin açilmasina az bir süre kala vatandaslar sicak havayi firsat bilerek aileleri ile birlikte denize giderek serinlemenin keyfini çikardi. Plajlara gelen vatandaslar ise okullarin açilmasina az bir süre kalmasi ve deniz sezonunun yavas yavas sona gelmesinin plajlarda yogunluk olusturdugunu ifade etti.

“Son günleri degerlendirelim dedik”

Plajin tahmin ettiginden daha kalabalik oldugunu ifade eden Cemal Firtina isimli vatandas, “Bugün bir niyetlendik sabah hava durumuna baktik iyi gözüküyordu geldik. Umdugumuzdan kalabalik. Artik okullarin açilmasina da 1 hafta var. Son günleri degerlendirelim dedik. Bekledigimden daha kalabalik ama tabii pandemi sonrasi son günler önümüzdeki günlerde de ne olacagi daha net degil o yüzden okullar da açilmadan son son tatil imkani buldular” dedi.



“Okul öncesi son günleri böyle degerlendirmis olduk”

Okullar açilmadan önce son günleri ailesi ile plajda degerlendirdigini belirten Numan Yilmaz isimli vatandas, “Okullar açilacak, yüz yüze egitim var Istanbul’dan geldik buraya. Malum Istanbul’da fazla yüzülecek yer yok ailecek. Sile dalgali burayi tavsiye ettiler arkadaslar su an buradayiz. Kalabalik ama güzel bir ortam var, temiz bir sahil. Mavi bayrakli oldugunu gördük o da güzel. Cankurtaranlar var, sezlong semsiye gibi her sey saglaniyor yetkililere tesekkürlerimizi iletiyoruz böyle bir ortam sagladiklari için. Ailemle buradayim, çocuklarim da gayet eglendiler. Okul öncesi son günleri böyle degerlendirmis olduk. Bir daha ki deniz sezonu açilana kadar biz de sezonu kapatiyoruz sanirim çünkü okullar açilacak, bir daha ki hafta sonundan sonra da havalar sogur. Deniz sezonu da bitmeye yakin zaten. Okuldan önceki son deniz maceramizi da yasamis olduk” diye konustu.

Kaynak: İHA