Selçuk Küpçük'ün Tekli Albümü 'Seven Olsaydin' Müzikseverlerle Bulustu

Söz ve müzigi Selçuk Küpçük'e, aranjesi ise müzisyen Cem Okan'a ait olan eser, Küpçük'ün resmi Youtube kanalinda yayinlandi.

Besteleri birçok sanatçi tarafindan seslendirilen Selçuk Küpçük, "Seven Olsaydin" isimli teklisini, çevrim içi platformlardan müzikseverlerin begenisine sundu.

Söz ve müzigi sanatçiya ait olan eser, Küpçük'ün resmi YouTube kanalinda yayinlandiktan sonra büyük ilgi gördü.

Konuya iliskin AA muhabirine açiklamalarda bulunan Küpçük, artik düzenli biçimde yeni eserlerini teker teker sosyal medya üzerinden paylasacagini söyledi.

Küpçük, müzisyenle dinleyici arasinda hiçbir kurumun olmamasini özgürlestirici bir deneyim olarak tanimlayarak, sunlari kaydetti:

"Bundan sonra artik müzik, CD formati gibi fiziki bir gerçeklik üzerinde var olmayacak. Gerçekligin hizla dönüstügü bir dünyada müzik de dijital ortamda kendisini sürdürecek. 'Seven Olsaydin' ismini tasiyan yeni sarkimla beraber üretmis oldugum bütün çalismalari ben de internet üzerinden dinleyicime ulastiracagim."

"Seven Olsaydin" isimli eserin aranjesini müzisyen Cem Okan'in yaptigini aktaran Selçuk Küpçük, "Yapilan yorumlardan birkaç kusagin duygu dünyasinda izler biraktigimi anliyorum. Bu derin izi besleyen en önemli öykü bence, müzigi basindan beri ticari bir meta olarak görmemem, degisen sosyal, kültürel, siyasal dünya karsisinda etik pozisyonumu korumaya çalismamla ilgili diye düsünüyorum." ifadelerini kullandi.

Kaynak: AA