Rektör Savas'tan Müjde; 'Etkinlikler Düzenlemeye Devam Edecegiz'

Usak Üniversitesi’nde 7 ila 14 yas grubu çocuklara yönelik düzenlenen Yaz Spor Okulu, düzenlenen törenle sona erdi. Rektör Savas, törende katilimcilara basari belgesi ve madalya verdi.

Rektör Savas'tan Müjde; 'Etkinlikler Düzenlemeye Devam Edecegiz'
Usak Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafindan hayata geçirilen, 7-14 yas arasi çocuklarin katildigi Spor Yaz Okulu, üniversitenin Sehit Ömer Halisdemsr Spor Kompleksinde düzenlenen törenle sona erdi.

Düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Ekrem Savas, Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Yusuf Can, antrenörler, kursiyerler ve aileleri katildi.

Rektör Savas, yaz spor okulu tarzi faaliyetlerin üniversite ve sehir bütünlesmesine katkida bulundugunu belirtti.

Çocuklarin bu tarz etkinliklerde zihinsel ve fiziksel gelisimlerine katkida bulunuldugunu da ifade eden Savas, çesitli etkinliklerin devam edecegi müjdesini de verdi. Savas, “Pandemi döneminde, çocuklarimizin sosyallesme süreçleri sekteye ugradi. Çocuklarimizin moral ve motivasyonlarini tekrar kazanmalari amaciyla yaz spor okulumuzu pandemi tedbirlerine uygun olarak açtik. Onlar bizim yarinlarimiz. Çocuklarimizin zihinsel ve fiziksel gelisimlerine katkida bulunmak için bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edecegiz. Bu etkinligin Üniversitemiz ve Usak halkinin bütünlesmesi açisindan da önemli olduguna inaniyorum. Alanlarinda uzman antrenörlerimizin ve hocalarimizin sorumlulugunda verimli bir yaz okulu geçirdik. Basta Dekanimiz olmak üzere Spor Bilimleri Fakültemizi böyle bir etkinlik düzenledikleri için tebrik ediyorum. Etkinligimize katilan tüm çocuklarin gözlerinden öpüyorum ve ailelerine tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Törende kursiyerler arasinda survior yarismasi yapilarak step aerobik gösterisi gerçeklesti. Tören Rektör Savas’in katilimcilara basari belgesi ve yaz spor okulu basari madalyasi vermesinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA