Pursaklar'da 30 Agustos Kutlamalari Çesitli Etkinliklerle Gerçeklestirildi

Pursaklar’da 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99. yil dönümü Pursaklar Belediyesi tarafindan hazirlanan çesitli etkinliklerle gerçeklestirildi.

Pursaklar'da 30 Agustos Kutlamalari Çesitli Etkinliklerle Gerçeklestirildi
Pursaklar Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami coskusunu tüm ilçe sakinlerine yasatmak için çesitli etkinlikler düzenledi.

Organize edilen etkinlikler kapsaminda ilçede ilk olarak Hokey turnuvasi düzenlendi.

Büyük çekismelerin yasandigi müsabakalari protokol üyeleri büyük bir heyecanla takip etti.

Turnuvada birinci olan ve dereceye giren takimlara kupalarini Ilçe Kaymakami Mehmet Yildiz, Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Ak Parti Ilçe Baskani Servet Türkayik ve Türkiye Hokey Federasyonu Asbaskani Bayram Yüksel takdim etti.

Spor müsabakalarinin ardindan Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi’nde Baskan Ertugrul Çetin, Ilçe Kaymakami Mehmet Yildiz, Ak Parti Ilçe Baskani Servet Türkayik ve Mehmet Ersin Ekinci’nin katilim sagladigi ve vatandaslarin büyük ilgi gösterdigi Prof. Dr. Ahmet Simsirgil tarafindan "Zaferler Ayi ve Tarih Suuru" konulu konferans düzenlendi.



‘‘Aziz sehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve sükranla aniyorum’’

Gerçeklesen konferansin ardindan açiklama yapan Belediye Baskani Ertugrul Çetin; ‘‘99.yilini kutladigimiz 30 Agustos Zafer Bayrami, vatan topragi isgal altinda bulunan bir milletin, yokluklara ragmen azimle, inançla ve kararlilikla topragini nasil müdafaa edebilecegini yedi düvele göstermistir. Bize düssen ise bu sanli ecdadin torunlari olarak bu aziz vatani ser odaklarina karsi sonuna kadar korumaktir. Bu duygularla, tüm hemserilerimizin 30 Agustos Zafer Bayrami’ni kutluyor, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlügü için canlarini feda eden aziz sehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve sükranla aniyorum’’ ifadelerini kullandi.

Etkinlikler Neyzen Tolga Saraçoglu Orkestrasi’nin musiki dinletisi ile sona erdi.
Kaynak: İHA