(Özel) Istanbul'da Çilgin Genç Galata Köprüsü'nden Geminin Üstüne Atladi

Merter’de çiktigi metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak taninan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarina çikarak hareket halindeki geminin üstüne atladi. Yaptigi çilginligi kaydettiren genç yürekleri agizlara getiren o anlari sosyal medyadan paylasti.

(Özel) Istanbul'da Çilgin Genç Galata Köprüsü'nden Geminin Üstüne Atladi
Istanbul Merter’de metrobüsün üzerine çikarak 5 durak boyunca yolculuk yapan adrenalin tutkunu Yunus Emre Özer, yaptigi tehlikeli hareketi kayda alarak o anlari sosyal medyada paylasmisti. Ayni genç arkadasinin yardimiyla Sultangazi Cebeci otobüs duragindaki bir otobüsün üzerine tirmanmis ve otobüsün üstünde yatarak gizlendikten sonra 12 durak gitmisti.

Galata Köprüsü’nden geminin üstüne atladi

O genç bu kez akil almaz bir çilginliga imza atti. Genç Galata Köprüsü’nden seyir halinde olan bir gemiye atlamak için plan yapti. Korkuluklara çikan genç, köprünün altindan gemi geçtigi esnada üstüne atladi. Yürekleri agza getiren o anlari hem kaydeden hem de kaydettiren genç ardindan ayaga kalkarak sevinç çigliklari atti. Ancak geminin mürettebati gencin güverteye atladigini fark ederek onu yakaladi. Kaptan kösküne götürülen genç, burada kaptan tarafindan bir süre azarlandi. Açiklama yapan genç ardindan gemiden inerek hizla uzaklasti. Özer, kameralara yansiyan korku dolu o anlari ise sosyal medyada paylasti.
Kaynak: İHA