Kahramankazan'da Okullar Yüz Yüze Egitim Için Hazir Hale Getiriliyor

Kahramankazan Belediyesi tarafindan, yeni ögretim yili öncesinde yüz yüze egitim için ilçe genelindeki okullarda temizlik ve dezenfeksiyon çalismalari yürütülüyor.

Kahramankazan'da Okullar Yüz Yüze Egitim Için Hazir Hale Getiriliyor
Kahramankazan Belediyesi tarafindan, korona virüs salginiyla mücadele kapsaminda yürütülen çalismalara ilçe genelindeki okullar ile devam ediliyor. Belediye ekipleri ilçedeki çalismalari dogrultusunda yüz yüze egitime baslanacak okullari ayrintili olarak dezenfekte ediyor. Okullarda ayrica, dezenfekte çalismalarinin yani sira temizlik çalismalari da yürütülüyor. Okullarin bahçeleri, giris ve sinif kapilari, kapi kollari, koridorlar, ortak kullanim alanlari, sira ve sandalyeler, tuvaletler basta olmak üzere ayrintili bir dezenfekte ve temizlik çalismasi yapiliyor.

Belediye tarafindan, ilçedeki okullarin tüm eksik ve ihtiyaçlarini tamamlama kapsaminda, okullarin boya, dis cephe tamirati, sinif ve ögretmenler odasi yenileme, bahçe duvarlarinin boyanmasi gibi isleri yeni ögretim yili öncesinde yapiliyor.

Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, korona virüse karsi açtiklari savasi tüm hiziyla sürdürdüklerini belirterek, “7/24 esasina göre araliksiz olarak görev basindayiz. Ekiplerimiz fedakarliklari ve özverili çalismalariyla Kahramankazanimizi tepeden tirnaga dezenfekte ediyor. Bu kapsamda yeni egitim ögretim yili öncesinde okullarimizi da dezenfekte ederek, temizliyoruz. Ögrencilerimizin ve ögretmenlerimizin saglikli ve piril piril ortamlarda derslerini yapmalari en önemli önceligimiz. Bu konuda çok hassasiz. Okullarimizda dezenfeksiyon ve temizlik çalismalarimizi düzenli olarak sürdürmeye devam edecegiz. Bu zorlu süreç sona erene kadar, belediyemizin tüm imkanlarini hizmetkâri oldugumuz Kahramankazan için sonuna kadar kullanacagiz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA