Kadiköy'de 30 Agustos Zafer Bayrami Konserler Ile Kutlandi

Kadiköy Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99’uncu yil dönümünü ’Bagimsizliga Ezgiler’ adli halk konseriyle kutladi. Konsere katilan vatandaslar ellerinde Türk Bayraklari ile sarkilara eslik etti.

Kadiköy'de 30 Agustos Zafer Bayrami Konserler Ile Kutlandi


Opera sanatçisi Güvenç Dagüstün ve piyanist Burçin Büke’nin Selamiçesme Özgürlük Parki’nda sahne aldigi konsere vatandaslar ellerinde Türk Bayraklari ve marslarla eslik etti. Coskunun bir diger adresi ise Kalamis Atatürk Parki oldu. Kalamis Yaz Festivali’nin kapanisini da yaptigi bu özel günde, müzik dünyasinin sevilen isimleri Kalben ve Göksel sahne aldi.

Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi, ”Bugün Zafer Bayrami’nin 99’uncu yili. Kadiköy Belediyesi olarak Göztepe Özgürlük Parki’nda Güvenç Dagüstün ve Burçin Büke, Kalamis Parki’nda su anda Kalben, bir saat sonra da Göksel’le bir konser etkinligimiz var. Bayrami Kadiköy’de her zaman oldugu gibi Kadiköy’e yakisir bir sekilde, coskulu kutlamak istiyoruz. Bugün Özgürlük Parki’nin içerisinde bulundugumuz amfi tiyatroda Güvenç Dagüstün konseri birazdan baslayacak ve diger iki konserimizle beraber Kadiköy’e yakisir, Kadiköylüye yakisir bir sekilde bayrami kutlamak istiyoruz. Emperyalizme karsi verilmis bir savasin bugün 99. yilini kutluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA