Edis Ve Ali Altay Sarkilariyla Bayrama Renk Katti

Antalya Büyüksehir Belediyesi tarafindan 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99. yildönümü kutlamalari kapsaminda gün boyu süren etkinlikler fener alayi ve konserler ile son buldu. Edis ve Ali Altay sarkilariyla bayrama renk katti.

Edis Ve Ali Altay Sarkilariyla Bayrama Renk Katti
HES kodu ve maske kontrolünün ardindan meydana giren Antalyalilar, Ali Altay’in seslendirdigi marslar ve sarkilarla büyük bir cosku yasadi. Altay konserine 30 Agustos için Baskan Muhittin Böcek’in armagani olan ve özel olarak yazilan 100. Yil Marsi ile basladi.

Sarkici, konser boyunca Izmir Marsi, Sari Saçlim Mavi Gözlüm gibi sarkilarin yani sira Cem Karaca ve Erkin Koray’in sevilen sarkilarini seslendirdi.

Baskan Böcek’ten video mesaj

Agabeyi Sadi Böcek’in vefati nedeniyle geceye katilamayan Baskan Muhittin Böcek bir video mesajla Antalyalilarin Zafer Bayrami’ni kutladi. Baskan Böcek mesajinda, “Dün oldugu gibi bugün de yarin da Cumhuriyetimize sahip çikmaya devam edecegiz. Sizlerle beraber Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda devrimlerine inanarak yürümeye devam edecegiz. Bu birlik ve beraberligimizi hiç kimse bozamayacak. Al bayragimiz dalgalanmaya devam edecek, ezanimiz susmayacak. Cumhuriyet’imize Atatürk’ümüze sahip çikmaya devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.

Edis’e anlamli hediye

30 Agustos Zafer Bayrami konseri Edis’in sarkilariyla devam etti. Cüretkar ve Martilar isimli sarkilariyla konserine baslayan Edis, sevilen sarkilarini seslendirdi. Cep telefonlarinin isiklariyla Edis’in duygusal sarkilarina eslik eden binlerce Antalyali, hareketli sarkilarda ise büyük cosku yasadi. Antalya Büyüksehir Belediye Baskanvekili Büsra Dirgen Özdemir, sarkici Edis’e Antalyalilar adina tesekkür ederek, üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hiç süphesiz ki Antalya dünyanin en güzel yeridir” sözünün yazili oldugu bir fotograf hediye etti.

Baskan Vekili Özdemir’den kutlama

Gecede kisa bir konusma yapan Büyüksehir Belediye Baskanvekili Özdemir, Baskan Böcek’in selam ve sevgilerini ileterek basladigi konusmasinda agabeyi Sadi Böcek’i kaybettigi için geceye katilamayan Baskan Böcek’e bassagligi diledi. Özdemir, “Bu anlamli günü Büyüksehir Belediyemizin düzenledigi mobil kortej ve konserlerle coskuyla kutlamanin onur ve gururunu yasiyoruz. Her safhasi ince ince düsünülerek destanlasan sanli tarihimizin dönüm noktasi 30 Agustos Zafer Bayramimiz kutlu olsun” diyerek Antalyalilarin bayramini kutladi.
Kaynak: İHA