Baskan Bakkalcioglu, Günesspor Kulübü'nün Etkinliklerine Katildi

Bilecik Bozüyük Belediye Baskani Mehmet Talat Bakkalcioglu, Günesspor Kulübü tarafindan düzenlenen Asure Etkinligi ve Yardim Kampanyasi Bisiklet Teslim Töreni’ne katildi.

Baskan Bakkalcioglu, Günesspor Kulübü'nün Etkinliklerine Katildi
Günesspor Kulübü Baskani Ümit Kök tarafindan karsilanan Baskan Bakkalcioglu etkinlik alanini ziyaret ederek etkinlikte görev alan herkese kolayliklar diledi. Ardindan etkinlik hakkinda bilgi veren Kulüp Baskani Ümit Kök "2. el bisikletleri ailelerden topluyoruz. Bu 2. el bisikletleri tamir ettiriyoruz. Tamir ettirdikten sonra belirledigimiz durumu olmayan ailelerimize dagitimini yapiyoruz. Bu gün çocuklarimiza 42 adet bisiklet teslim ettik. Bu sene toplamda 135 adet bisikleti tamir ettirip teslim etmis olduk. Bu 2. bisiklet teslim törenimiz. Bugün ayrica 350 kisilik asure etkinligi de yaptik" dedi.

Baskan Bakkalcioglu bisikletini teslim alan miniklere "hayirli olsun" diyerek kendileri ve aileleri ile bir süre görüserek sohbet etti. Bu anlamli etkinlik için kulüp Baskani Ümit Kök ve Günesspor Yardim Grubu’na tesekkür eden Baskan Bakkalcioglu kendilerine kolayliklar diledi. Baskan Bakkalcioglu ayrica Baskan Kök’e asure ikrami nedeni ile de tesekkür etti.
Kaynak: İHA