Aydin'da KGYS'ye Yakalanan 106 Kisi Uyarildi

Aydin genelinde araliksiz sürdürülen Korona virüs denetimleri kapsaminda Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) tarafindan kurallara uymadigi tespit edilen 106 kisi uyarildi.

Aydin'da KGYS'ye Yakalanan 106 Kisi Uyarildi


Tüm dünyayi etkisi altina alan Korona virüs hayati olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Ülkemizde görüldügü günden bu yana 50 binden fazla kisinin hayatini kaybetmesine neden olan salginin önüne geçilmeye çalisilirken, Aydin genelinde denetimler de araliksiz sürüyor. Aydin Valiligi koordinasyonunda yürütülen çalismalar kapsaminda son bir haftalik denetim raporlari kamuoyu ile paylasildi. Valilik tarafindan yapilan paylasimda Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarindan 23-29 Agustos 2021 tarihleri arasinda kurallara uymadigi tespit edilen 106 kisi uyarildi.

Konu ile ilgili Aydin Valiliginden yapilan açiklamada, "Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarindan, ilimiz farkli noktalarinda Covid-19 tedbirleri kapsaminda tespit edilen ihlal görüntüleri ile ilgili olarak sevk edilen ekipler tarafindan toplam 106 sahis ikaz edilmistir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA