Aydemir Açiklamasi 'Dadaslar Eser Siyasetinden Memnun'

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir Erzurum ilçeler saha istisaresi programi Agustos ayi etabinin son çalismasini Aziziye ilçesinde gerçeklestirdi. Aziziye ilk etap istisarelerinde Kahramanlar, Özbilen, Kumluyazi’da Dadaslarla bulusan Milletvekili Aydemir, Aziziye 2’inci etap programi kapsaminda Yarimca, Tinazli, Sögütlü, Agören, Ömertepe ve Adaçay’da dadaslarla bir araya geldi.

Aydemir Açiklamasi 'Dadaslar Eser Siyasetinden Memnun'
Ak Heyet Yine Sahada

AK Parti Il Baskan Yardimcisi Yavuz Selim Turan, AK Parti Il Teskilati Yönetim Kurulu üyesi Riza Altunayar ve AK Parti Aziziye Ilçe Baskani Ensar Coskun ve yönetim Kurulu üyelerinin olusturdugu heyetle birlikte Aziziye’de Dadaslarin nabzini tutan Milletvekili Aydemir, AK Parti Kirsal alan yaklasimini paylasti, siyaset ve ekonomi gündemine dair tespitleri aktardi, Dadaslarin salginla mücadele, tarimsal destekler, sosyal koruma kalkani ekseninde memnuniyetlerini degerlendirdi.

Milletvekili Aydemir’in Degerlendirmesi

Vatandas memnuniyetinin esas oldugu, siyasette karneyi milli iradenin verdigini belirten Milletvekili Aydemir, çalisma gerçeklestirdigi ilin diger ilçelerinde oldugu gibi Aziziye’de de vatandasin yerel ve genel yönetim hizmetlerine iliskin memnuniyetinin üst düzeyde oldugunu belirtti.

Milletvekili Aydemir, ‘Dadaslar eser siyasetinden memnun. Dadaslar meselelere çözüm odakli AK Yaklasimi minnettarlikla karsilamaya devam ediyor. ‘ dedi.

Yarimca’da Ak Gündem

AK Parti Heyeti Aziziye 2’inci etap Saha Çalismasi kapsaminda Yarimca Mahallesinin konugu oldu. Mahalle sakinlerini ziyaret ederek bire bir görüsme imkani bulan Milletvekili Aydemir, tarimsal destekler, sulama yatirimlari hakkinda bilgi verdi, Yarimca çiftçisinin görüslerini aldi.

Erzurum’da ata sporu ciritin özel bir önem buldugu, küçük çocuklarin bile at üstünde ata sporu yaptigi Yarimca’da sohbetlerin odagi At yetistiriciligi oldu. Milletvekili Aydemir, Erzurum’da Hara kurulmasi ve Hipodrom tesisi projelerini anlatarak, Plan ve Bütçe Komisyonunda bu konuyu gündeme tasidigini hatirlatti.

Aydemir Tinazli’nin Nabzini Tuttu

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyetinin 2’inci ziyaret adresi Aziziye Tinazli’ydi. Muhtar Sahin Köse ve köy heyetinin agirladigi Milletvekili Aydemir ve AK Parti temsilcileri Tinazli sakinleriyle hasbihalde bulundu. Tinazli’da gündem siyasetteki son gelismeler ve ekonomideki gidisat üzerineydi.

Milletvekili Aydemir Cumhur Ittifaki kaydinda salginin olumsuz etkisine ragmen sürdürülen yatirim siyaseti, çiftçi, besici ve esnaf odakli destekleme proje ve programlari hakkinda görüs alisverisinde bulundu. Tinazli adina görüslerini paylasan Muhtar Köse, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a güven ve saygilarinin zirvede oldugunu, AK Parti kadrolarina sükran duyduklarini kaydetti.

Ak Heyetten Adaçay Bulusmasi

AK Parti Heyeti Tinazli sonrasi Adaçay Mahallinde Dadaslarla bulustu. Kurakligin etkisine ragmen yapilan tarimsal hasati sükürle karsiladiklarini belirten Adaçaylilar, mahallede AK Parti kadrolarinca yapilan hizmet ve vücut bulan eserlere mütesekkir olduklarini belirttiler. Adaçaylilara kalbi yaklasimlarindan ötürü tesekkürlerini sunan Milletvekili Aydemir, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a karsi duyulan sevgi ve hürmete, 19 yillik AK sürece dualariyla destek veren Adaçay halkina tesekkür etti.

Sögütlü’de Gündem Organik Tarim

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Delegasyonu, Dogu Anadolu Bölgesi geneli ve Erzurum özelinde sebze üretim adresi olan ve bu alanda markalasan Sögütlü’de dadaslarla bir araya geldi. Mahalledeki gündem sebze pazarlama agi üzerindeki beklentiler ve organik tarim oldu. Balikligöl’ü ile doga turizminde de söhret bulan Sögütlü’de dadaslar verilen tarimsal destekler, kirsaldaki yasama düzeyinin artisini hedefleyen alt ve üst yapi hizmetleri, Büyüksehir’in yaklasimindan ötürü minnettar olduklarini kaydederek, Milletvekili Aydemir’e Cumhurbaskani Erdogan’a iletilmek üzere kalbi sükran ve selamlarini emanet ettiler.

Agören’de Cumhurbaskani Erdogan’a Dualar Yükseldi

AK Parti Heyetinin bir diger ziyaret adresi olan Agören’de muhalefetin yalan, iftira siyasetine karsi ortak bir Dadas Tepkisi vardi. Muhalefetin basini çektigi karalama ve yalan siyasetinin ülkeye, bölgeye ve ile hiçbir kazanim saglayamayacagini belirten Dadaslar, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ufkunda, 19 yillik süreç içinde hayal edilemeyecek yatirimlarin hayata geçirildigini, reformlarin yapildigini belirterek, ‘Biz raziyiz, Allah da razi olsun’ niyazini paylastilar.

Ömertepe Istisaresi

Milletvekili Aydemir ile AK Parti Il Baskan Yardimcisi Turan, AK Parti Il Teskilati Yönetim Kurulu üyesi Altunayar, AK Parti Aziziye Ilçe Baskani Coskun ve yönetim Kurulu üyelerinden olusan heyetin Aziziye ilçesindeki altinci ve son ziyaret mekani Ömertepe Mahallesi oldu. Milletvekili Aydemir, Ömertepelilere tarimda AK yaklasimi anlatti, Erzurum’da açilan Tarim Meslek Lisesi hakkinda bilgi verdi. Tarim Kampüsü projesi kapsaminda öngörülerini aktardi, mahalle sakinlerinin beklentilerini de tespit etti. Milletvekili Aydemir ziyaret sonrasinda yaptigi paylasiminda, ‘Çelebice yaklasimlarindan dolayi basta muhtarimiz olmak üzere bütün hemsehrilerimize sonsuz sükranimiz var. Talepleri bastaci. “ ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA