Ayancik'ta Selin Izlerini Silmeye Çalisan Askerlere Dogum Günü Sürprizi

Türkiye'nin farkli kentlerinden gelerek sel felaketinin yasandigi Sinop'un Ayancik ilçesinde yaralarin sarilmasina destek veren askerlere dogum günü sürprizi yapilarak moral verildi.

Sinop'ta 11 Agustos'taki siddetli yagisin ardindan sel sularinin taskinlara neden oldugu Ayancik ve Türkeli ilçelerinde yaralarin sarilmasi için çalismalar araliksiz sürdürülüyor.

Sel felaketi nedeniyle çok sayida ev, is yeri ve kamu kurum binasinin su altinda kaldigi bölgede Mehmetçik selin ilk anindan itibaren hummali bir temizlik çalismasi yürütüyor.

Ayancik ilçesinde sel sularindan etkilenen Ayancik Devlet Hastanesindeki temizlik çalismalarina destek vererek, hastanenin kisa sürede tekrar kismi olarak hizmete açilmasinda önemli rol oynayan askerler, ilçenin Cevizli Mahallesi'ndeki ev ve kamu binalarindaki temizlik faaliyetlerini de sürdürüyor.

- Dogum günleri afet bölgesinde kutlandi

Afet bölgesinde yaralarin sarilmasi için canla basla çalisan askerlerin moral ve motivasyonlarinin yüksek tutulmasi için de her türlü destek saglaniyor.

Ayancik Kaymakamliginca ilçedeki çalismalara katilan bazi askerlere dogum günü sürprizi yapildi.

Selin ardindan bölgede özveriyle çalisan askerler için pasta kesildi.

Kaymakam Ismail Pendik, çalismalara katilan askerlere emekleri için tesekkür ederek, "Allah devletimize zeval vermesin. Emekleriniz ve destekleriniz için hepinize tesekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: AA