Arilara Fisildayan Adam, Yaptigiyla Agizlari Açik Birakti

Sivas’ta aricilik yapan Tugrul Akgün, hiç bir koruyucu elbise giymeden arilarin içine girdi. O anlari sosyal medyadan paylasan genç arici, görenleri hayrete düsürdü.

Arilara Fisildayan Adam, Yaptigiyla Agizlari Açik Birakti
Ordu’dan Sivas’a dedesiyle birlikte aricilik yapmaya gelen Tugrul Akgün’ün (24) arilariyla olan yakin iliskisi görenleri sasirtiyor. Akgün, arilara hiçbir koruyucu elbise giymeden yaklasabiliyor. ’Arilara fisildayan adam’ olarak da anilan genç arici, son çektigi video ile de izleyenleri oldukça sasirtti. Akgün, koruyucu elbise giymeden yüzlerce arinin içine girdi, o anlari ise cep telefonu kamerasiyla kayit altina aldi. Genç arici, çektigi videoyu sosyal medya hesabindan paylasti. Video yüzlerce kez izlenirken oldukça da begeni aldi.

“Ben kendimi bildim bileli arilarin içerisindeyim”

Arici Tugrul Akgün, kendini bildi bileli arilarin içerisinde oldugunu belirterek, “2021 yilinin son ballarini almak için arilarimizi açtik. Arilar gördügünüz gibi sakin ve uysal. Herhangi bir parfüm kokusu olmadigi sürece size saldirmazlar kolay kolay. Sakinlestirmek içinde duman kullanabiliriz. Ben kendimi bildim bileli arilarin içerisindeyim. Ailem 40 yildir bu meslegin içinde. Bu cesaret isi su an birkaç tane dolaniyor etrafimda. Sokabiliyor alistik, böyle dolasiyoruz” dedi.



Çektigi video herkesi sasirtti

Akgün, hiçbir koruyucu elbise giymeden yüzlerce arinin içerisinde girdigi anin videosunu sosyal medya hesabindan paylastigini ifade ederek, “Arilar sokuyor tabi soksa da bize hissiyat vermiyor. Alismis artik vücudumuz. Su an su vaziyette bile arinin içerisinde olmak insanlar tarafindan ilginç karsilanabiliyor. Onun haricinde ben çiplak elle arilari da tutabiliyorum. Sasiranlar oluyor tabi. Sosyal medyaya attigim bir video baya ilgi çekti. Atletle arilarin içerisindeydim. Arilara korkusuzca yaklasirsaniz onlara zarar verecek bir hamlede bulunmazsaniz size kolay kolay bir sey yapmazlar. Bunda orada göstermis oldum baya ilgi çekti” diye konustu.

Kaynak: İHA