30 Agustos Zafer Bayrami Sultangazi'de Coskuyla Kutlandi

30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99. yili Sultangazililer tarafindan coskuyla kutladi.

30 Agustos Zafer Bayrami Sultangazi'de Coskuyla Kutlandi
30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99. yilinda Sultangazi Belediyesi tarafindan Atatürk Bulvari’nda düzenlenen etkinlikte Sultangazililer ünlü sarkici Murat Kekilli’yle costu. Programa, Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, Esi Tugba Dursun, AK Parti Istanbul Milletvekili Halis Dalkiliç, Sultangazi AK Parti Ilçe Baskani Süleyman Yigitoglu ve vatandaslar katildi.

Etkinlik, vatandaslarin ellerindeki bayraklariyla birlikte 10. Yil Marsi’ni söylemesiyle basladi.

Sahneye çikan Murat Kekilli en sevilen sarkilarindan Ayrilik, Ver Bana Düslerimi, Karagözlüm gibi sarkilarini gençler ile birlikte söyledi.

Baskan Dursun Sanatçi Murat Kekilli’ye çiçek takdim etti.

“Gençler bizleri özledi”

Sultangazililerin konserleri özledigini ifade eden Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun, “30 Agustos Zafer Bayrami münasebetiyle bugün Sultangazi Meydani’ndayiz Murat Kekilli konseri ile meydanlardayiz. Zafer’in 99. yilinda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini minnetle yad ediyorum. Bu topraklarda hür ve bagimsiz yasiyorsak onlarin sayesinde. Meydan bugün çok kalabalik çünkü gençler bizleri özledi, biz onlari özledik ve konserleri özlediler. En önemlisi birbirleriyle kucaklasmayi birbirleriyle sarilmayi özlediler, birbiriyle muhabbeti özlediler. Biz de bugün özlemlerini gidermek için bir konsere baslamis olduk. Bu konserleri hem Eylül, hem de Ekim ayi içerisinde bir dizi olarak devam edecegiz. Pandemi kosullari bitmedi maske mesafe temizlige dikkat edecegiz” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA