2 Dükkandan Hirsizlik Yapan Kisi Yakalandi

Zonguldak’ta Gazipasa Caddesinde Emral Çarsisinda giysi ve çeyizci dükkaninda hirsizlik yapan Ferdi D. ekiplerin arastirmasi sonucunda yakalandi. Hirsizlik ani saniye saniye kameralarina yansidi.

2 Dükkandan Hirsizlik Yapan Kisi Yakalandi
Zonguldak’ta Gazipasa Caddesinde bulunan Emral Çarsisinda aksam saatlerinde ilginç bir hirsizlik örnegi yasandi. Kimligi belirsiz bir kisi aksam saatlerinde önce giysi magazasindan yelek ve ardindan çeyizci dükkanindan da esarp çalarak olay yerinden kaçti. Hirsizlik ani saniye saniye kameralara yansidi. Dükkan sahiplerinin arastirmasi sonucunda hirsizin akli dengesi yerinde olmayan Ferdi D., isimli kisinin oldugu ortaya çikti. Ekiplerin çalismasi sonucunda Ferdi D. kis kivrak yakalanarak ifadesi alinmak üzere karakola getirildi.

Yasanana olayi anlatan dükkan sahibi Muhammet Ali Genç; “Olay, Pazar sabah saatlerinde gerçeklesiyor. Ürünlerimizin bazilari içeride güvenlik oldugu için örtülü sekilde disarida duruyor. Hirsizligi yapan sahis da geliyor ilk önce yan dükkandan tülbent çaliyor. Geçerken de benden bir tisört bir tane de yelek aliyor ve gidiyor. Biz sahsi sonraki gün kameralardan tespit ediyoruz, askilarda eksiklerin oldugunu görünce. Sahsi biz yakaladik, polise haber verdik. Ifade verdik ama; hirsizligi yapan sahsin akli dengesi yerinde olmadigi için onu serbest biraktilar. Biz de ifade vermisligimiz ile kaldik. Ürünlerimiz de gitti, talep edemiyoruz su anda. Magdurluk bize kaldi. Aslinda ilk olay degil, ikinci olay. Daha öncesinde olanlar da var. Bu durum burada sürekli basimiza gelen bir sey. Düsündügümüz zaman bunun ilerisi de olabilir, devam edebilir ve biz hak talep edemiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA