Üsküdar'da Korkutan Yangin Açiklamasi Yasli Kadin Ve Kizi Evde Mahsur Kaldi

Üsküdar’da buzdolabindan çikan yangin korkuya sebep oldu. Yanginin çiktigi dairede yasli kadin ve kizi mahsur kaldi. Itfaye ekipleri yasli kadin ve kizini merdiven araciyla bulunduklari daireden çikardi.

Üsküdar'da Korkutan Yangin Açiklamasi Yasli Kadin Ve Kizi Evde Mahsur Kaldi


Yangin saat 24:00 siralarinda Üsküdar Selamiali Mahallesi Söz Ebesi Sokagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yasli kadin ve kizinin kaldigi evde buzdolabinin kablosundan çikan yangin aleve dönüstü. O esnada sokakta bulunan vatandaslarin olayi itfaiyeye haber vermesi üzerine olay yerine çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yasli kadin ve kizi itfaiye ekipleri tarafindan merdiven ile kurtarildi. Kurtarilan yasli kadin ve kizi saglik ekiplerine teslim edildi.

Olaya sahitlik eden Ahmet Aydinlik, “Biz sokakta duruyorduk siyah dumanlar gelmeye basladi, dumanin nereden geldigini anlamaya çalistik. Baktik ki sokagin sag tarafindaki evden simsiyah dumanlar çikiyor. Biz müdahale etmeye çalistik ama bir sey yapamadik. Daha sonra zaten itfaiye geldi. Sükürler olsun ki kimseye bir sey olmadi.” dedi.

Kaynak: İHA