Üç Gündür Kayip Gencin Cinayete Kurban Gittigi Ortaya Çikti

Zonguldak’in Devrek ilçesinde kendisinden üç gündür haber alinamayan Enes Merdivan’in (19) yakin arkadasi I.S.Ç. tarafindan öldürüldükten sonra ormanlik alana gömüldügü ortaya çikti. Suçunu jandarmada itiraf eden katil zanlisi, daha sonra ekiplere arkadasini gömdügü yeri gösterdi. Öldürülen Enes Merdivan’in motosikleti ise olay yerinden bir kaç kilometre uzakta bulundu.

Üç Gündür Kayip Gencin Cinayete Kurban Gittigi Ortaya Çikti
Edinilen bilgiye göre Devrek ilçesine bagli Çaydegirmeni beldesinde yasayan Enes Merdivan’dan 3 gündür haber alamayan ailesi kayip basvurusunda bulundu. Jandarma ekipleri kayip Merdivan’i bulmak için çalisma baslatti.

Yapilan incelemelerde gencin motosikleti evinden 20 kilometre uzakliktaki Oguzhan Köyü Tiglar Mahallesi’nde bulunan ormanlik alanda çalilarla gizlenmis halde bulundu. Sorusturmayi genisleten ekipler Enes Merdivan’in en son birlikte görüldügü ögrenilen en yakin arkadasi I.S.Ç’ yi gözaltina aldi. Sorguda konusan süpheli arkadasini öldürdügünü itiraf etti.

Süpheli sorgusunun ardindan öldürdügü yakin arkadasinin gömüldügü yeri göstermek üzere Oguzhan Köyü kirsalina götürüldü. Katil zanlisinin gösterdigi yerden çikarilan 19 yasindaki gencin cenazesi Ilçe Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Katil zanlisi I.S.Ç. ve öldürdügü Enes Merdivan’in okul arkadasi oldugu ortaya çikti.

Zanlinin olayi neden isledigine dair jandarmadaki sorgusu sürüyor. Öte yandan katil zanlisi I.S.Ç.’nin sosyal medya hesabina silah fotografinin yer almasi dikkat çekti.
Kaynak: İHA