(Özel) Tanistiklari Halk Otobüsünü Gelin Arabasi Yapti

Karabük’te Belediye Özel Halk Otobüsü soförlügü yapan Ferhat Akkirpi, otobüste tanistigini esini ‘Son Duragim’ diyerek süsledigi otobüsü ile tünelleri ve daglari asarak almaya gitti. Esra ve Ferhat çiftinin otobüslerden olusan dügün konvoyu renkli görüntülere sahne oldu.

(Özel) Tanistiklari Halk Otobüsünü Gelin Arabasi Yapti
Karabük’te halk otobüsünde soförlük yapan Ferhat Akkirpi, otobüste tanisarak evlilige kadar uzanan bu yolda tanistiklari otobüsü süsleyerek gelin arabasi yapti. Diger soför arkadaslarinin da otobüslerle eslik ettigi dügün konvoyu ile yola koyulan damat Ferhat, daglari ve tünelleri asarak Yenice ilçesindeki gelin evine kadar gitti. Burada dualarla gelini evinden alan damat Ferhat Akkipri, esini de otobüse bindirerek konvoy esliginde vatandaslarin saskin bakislari arasinda dügün salonuna gitti.

Uzun süredir halk otobüslerinde soförlük yaptigini dile getiren Ferhat Akkirpi, “ Severek yaptigimiz ve baba meslegimiz. Biz otobüste tanistik. Kendisi yolcuydu. Sonradan son duragim oldu. Sonuç belli, bir ömür boyu mutlu olmayi temenni ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA