Meram'daki 10 Okula Hali Saha Kazandiriliyor

Konya’nin merkez Meram Ilçe Belediyesi tarafindan ilçe genelindeki 10 okula hali saha kazandiriliyor.

Meram'daki 10 Okula Hali Saha Kazandiriliyor
Meram Belediyesi egitime destek çalismalari kapsaminda çocuklarin ve gençlerin daha iyi, güvenli ve saglikli alanlarda spor yapmalarina olanak saglamak adina Milli Egitim Müdürlügü ile koordineli olarak belirlenen ve bahçeleri uygun olan 10 okula hali saha yapiyor.

Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, çocuklarin egitim aldiklari okullarda daha uygun sartlarda spor yapmalarina imkan sunmak adina çalismalara hiz kazandirdiklarini belirtirken, “Çocuklarimiza yapilan yatirim bizim için çok kiymetli. Onlarin, daha güzel ortamlarda egitim alabilmesi, spor yapabilmesi ve keyifli vakit geçirebilmesi için 10 okulumuzun bahçesine hali saha kazandiriyoruz. Daha önce gerçeklestirdigimiz ihalenin ardindan okullarimizin bahçelerinde insaat çalismalari devam ediyor. En kisa süre içerisinde hali sahalar hazir olacak ve çocuklarimizin hizmetine sunulacak insallah” dedi.

Meram Belediyesi tarafindan hali saha kazandirilan okullarin isimleri sunlar: “Necip Fazil Kisakürek Imam Hatip Ortaokulu, Çelebi Hüsamettin Anadolu Imam Hatip Lisesi, Hadimi Anadolu Lisesi, Mehmet Kadir Özgüzar Ortaokulu, Sifa Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mehmet Akif Inan Anadolu Lisesi, Sehit Fethi Sekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çariklar Ortaokulu ve Ilkokulu, Turan Bilge Ortaokulu, Ahmet Tevfik Ileri Imam Hatip Ortaokulu.”
Kaynak: İHA