Keçiören, 30 Agustos Zafer Bayramini Özel Çocuklarla Kutladi

Keçiören Belediyesi, 30 Agustos Zafer Bayraminda özel çocuklar için program hazirladi. Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “30 Agustos, Türk milletinin dogusudur” dedi.

Keçiören, 30 Agustos Zafer Bayramini Özel Çocuklarla Kutladi
Keçiören Belediyesi tarafindan Kartaltepe Kent Ormani’nda özel çocuklar için 30 Agustos Zafer Bayrami programi düzenledi.

Senlige aileleri ile birlikte katilan özel çocuklar, gönüllerince eglendi.

Bagimsizligin Türk milletinin karakterinde oldugunu söyleyen Belediye Baskani Turgut Altinok, “Türk Milleti teslim olmaz, esir olmaz. Bunu 7 düvele cesaretiyle göstermis, tarihe yazilan bir destandir. Bize bu vatani birakanlari unutmamaliyiz. Geçmisine, tarihine sahip çikmayanlarin gelecegi de olmaz. Dolayisiyla bu cennet vatani bize vatan kilan bütün kahramanlarimiza sükran borçluyuz. Mekanlari cennet olsun. Sehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle aniyoruz” dedi.

Özel çocuklari meleklere benzeten Baskan Altinok, “Bugün öyle bir program yapiyoruz ki, melekler ordusu var burada. Bugün milletimizin yeniden dogdugu bir programda çiçeklerimizle yaptigimiz bu program çok anlamli. Bütün dünya özel çocuklarimizin gönlünde minik bir sey kalir. Dolayisiyla sizlerle birlikte oldugumuzda ayri bir mutluluk duyuyoruz” diye konustu.

Senlige katilan bir özel çocuk annesi olan Derya Gezgin, “Oglumla buraya geldik yeni bir seyler olur umuduyla. Özel çocuklarin çok seye ihtiyaci var. Basta egitim hakki. Ben çalisiyorum ve istiyorum ki, çocugum 8 saatten daha fazla egitim alabilsin. Belediyelerde spor faaliyetleri; at binme, yüzme, egitim materyalleri vb. seylere agirlik verilsin istiyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA