Diyarbakir Bilgi Evi Ve Akademi Lisesi 30 Agustos Zafer Bayramini Kutladi

Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi Bilgi Evi ve Akademi Lise’de egitim gören ögrenciler, 30 Agustos Zafer Bayramini kutladi.

Diyarbakir Bilgi Evi Ve Akademi Lisesi 30 Agustos Zafer Bayramini Kutladi
Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskanligi, Bilgi Evi ve Akademi Lise ögrencilerine yönelik 30 Agustos Zafer Bayrami etkinligi düzenledi.

Ögrenci velilerinin de katildigi 30 Agustos Zafer Bayraminin anlam ve öneminin aktarildigi etkinlikte, kisa film gösterimleri yapildi ve tüm sehitler için dua edildi. Ögrenciler, kahraman askerlerimizin zaferlerini konu alan drama gösterisi ve 30 Agustos ezgilerini seslendirdi.

30 Agustos Zafer Bayrami’nin 99’uncu yili etkinlikleri kapsaminda Merkez Bilgi Evi, Selahaddin Eyyubi Bilgi Evi, Sur Akademi Lise ve Silvan El-Cezeri Akademi Lise ögrencileri arasinda düzenlenen siir, resim ve kompozisyon yarismalarinda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Sümerpark Ortak Yasam Alaninda yer alan Selahaddin Eyyubi Bilgi Evi seminer salonunda gerçeklesirken ödül töreninde, ilkokul, ortaokul ve lise kapsaminda düzenlenen yarismaya her kademeden ilk 3’e giren ögrenciler basari, diger ögrencilere ise katilim belgeleri takdim edildi.
Kaynak: İHA