Adiyaman'da 30 Agustos Zafer Bayrami Kutlandi

30 Agustos Zafer Bayraminin 99. yil dönümü Adiyaman’da Atatürk anitina çelenk konulmasiyla basladi.

Adiyaman'da 30 Agustos Zafer Bayrami Kutlandi
Atatürk anitina çelenk konulmasi, bir dakikalik saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla baslayan 30 Agustos Zafer Bayrami töreni, Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar’in valilik makaminda tebrikatlari kabulü ile devam edildi.

Valilik Makamindaki Tebrikat Töreni sonrasi valilik konferans salonundaki törene geçildi. Bir dakikalik saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla yayimladigi mesaji okundu.

Mesajin okunmasinin ardindan Askerlik Subesi Baskani Yüzbasi Yasin Gündogmus, 30 Agustos Zafer Bayrami dolayisiyla günün anlam ve öneminin belirten bir konusma yapti.

Günün anlam ve önemini belirten konusmalarin ardindan, Adiyaman Anadolu Lisesi ögrencilerinden Büsra Rusen ve Ibrahim Ethem Dogan tarafindan siirler okundu.

Adiyaman’da kutlanan 30 Agustos Zafer Bayrami etkinliklerine, Adiyaman Valisi Mahmut Çuhadar, AK Parti Adiyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Belediye Baskani Süleyman Kilinç, Cumhuriyet Bassavcisi Bozan Çevik, Adiyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Il Jandarma Komutani Albay Bilgihan Yesilyurt, Il Emniyet Müdürü Ibrahim Ergüder, kamu kurum ve kuruluslarin amirleri, siyasi parti baskanlari, sivil toplum kurulusu temsilcileri, askeri erkan, sehit aileleri ve Kibris gazileri katildi.

Kaynak: İHA