Göztepeli Taraftarlardan Marmaris Ve Bodrum'a Yardim Eli

Göztepe Spor Kulübü taraftarlari, is adamlari, dernekler, taraftar gruplari ve vatandaslar tarafindan kendilerine ulastirilan temel ihtiyaç malzemelerinin yani sira yanginla mücadele kullanilacak onlarca malzemeler ile birlikte, Izmir’den orman yanginlarinin devam ettigi Marmaris ve Bodrum ilçelerindeki vatandaslara destek saglamak için yola çikti.

Göztepeli Taraftarlardan Marmaris Ve Bodrum'a Yardim Eli


Türkiye pes pese meydana gelen orman yangilari ile mücadele ederken, yurdun dört bir yanindan da yangin bölgesinde bulunan vatandaslara destekler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda; Göztepe Spor Kulübü taraftarlari, aksam saatlerinde Gürsel Aksel Stadi’nda bir araya gelerek, Marmaris ve Bodrum’daki yanginlardan etkilenen vatandaslara destek saglamak için is adamlari, dernekler ve taraftar gruplarinca kendilerine ulastirilan temel ihtiyaç malzemelerini ve yanginla mücadelede kullanilacak onlarca araç gereci Izmir Büyüksehir Belediyesi kamyonuna yüklediler.

“Göztepe taraftari yaninda” sloganiyla yola çiktilar

Göztepe Spor Kulübü taraftarlari olarak, Izmir depreminde göstermis olduklari çabadan sonra ayni hassasiyetle orman yanginlarinda da çaba gösterebileceklerini düsündükleri ifade eden organizasyon koordinatörü Zeynep Mengioglu, “Yaptigimiz duyurular neticesinde vatandaslarimiz bizlere güvendiler ve malzeme yardimlarinda bulundular. Bölgede bulunan ekiplerimiz; teknik malzemeye ihtiyaç olduguna yönelik bizlere bilgiler verdiler ve su an yapmis oldugumuz organizasyon ile ilk parti yardim malzemelerimiz ‘Göztepe taraftari yaninda’ sloganiyla yola çikiyor. Bodrum’a insan ihtiyaci olmadigi için onlara teknik malzeme gönderiyoruz. Marmaris’e ise insan ihtiyaci da oldugu için 50 kisilik taraftar grubu buradan yola çikacak ve önceden bölgeye giden taraftarlarimiz ile birlikte toplam da 150 kisi olarak bölgede olacagiz. Çogunlukla yangina müdahale edebilecek malzemelere ihtiyaç olduguna yönelik talepler geldigi için jeneratör, testere, maske, yanmaz ayakkabi, eldivenler, hayvanlar için mama, yanik kremi ile temel ihtiyaç malzemelerinden olusan kamyonumuz birazdan yola çikacak” dedi

“Kisa sürede yaralarimizi saracagiz”

Yardim organizasyonu taraftarlar sorumlusu Ramazan Harmanci (38) ise, ülkemizi saran ve cigerlerimizi yakan yangin felaketleri sonrasi Göztepe Spor Kulübü taraftarlari olarak bir birliktelik sagladiklarini belirtti.

Harmanci, “Yaralarimiz var üzülüyoruz ama bölgelerden gelen haberler dogrultusunda da arkadaslarim, grup temsilcileri, Göztepeli is adamlari ve gönüllü vatandaslarimiz ile birlikte ciddi bir olusumun içerisine girdik. 2 otobüs taraftarimiz ve bir minibüs bugün öglen saatlerinde yola çikmisti. Bölgeden gelen talepler dogrultusunda belirlenen ihtiyaçlari alana olusturmak için kendimize belirledigimiz bir sorumluluk var. Bunun için yola çikacagiz ve buradan diger tribüncü arkadaslarimiza tesekkür ediyorum. Biz oraya kulübümüzün destekleriyle resmi bir organizasyon olmadan gidiyoruz ve taraftar dernekleri olarak hareket ediyoruz. Buradan tekrardan ülkeme geçmis olsun diyorum ve umarim kisa sürede vatandaslar olarak yaralimizi saracagiz” diye konustu.



Taraftar temsilcisi Aziz Yalçin (38), Göztepe taraftarlari olarak gece saatlerinde Marmaris’e gitmek için yola çikacaklarini ve oradaki halkin acilarini paylastiklarini ifade ederken, Bodrum sorumlusu Gürkan Beyazgül (30) ise, Mugla’da bulusacaklari Bodrum tayfasi ile Bodrum’daki vatandaslara yardim malzemelerini ulastiracaklarini söyledi.



Öte yandan taraftarlar, Konak Belediyesi tarafindan Mugla’ya gitmeleri için tahsis edilen otobüse de yükledikleri malzemelerin ardindan yola çiktilar.
Kaynak: İHA